"Това е уникална година за всички българи и може би за целия свят, който разчита правилно знаците, тъй като тази година е рестартова. Ние сме в нова единица, нов век и е време вече да влезем в тази динамика. Самата година е много динамична - всеки ден по нещо ще се случва, но не само в отрицателния смисъл, а и в положителния. Едно ще мислим, но друго ще се случва. Може би природата е решила в какъв път оттук нататък да извървим живота си. Каквото посеем тази година, това ще пожънем следващите 9 години", заяви ясновидката Илиана Чаушева-Гюкчен, пред екип на Bulgaria ON AIR. Тя била помолена да коментира какво ни чака през новата 2016 година.
Ще има два пъти избори - сега и в края на годината, твърди ясновидката. "Сега дори и да има избори през март, ще влязат 4 и 6 партии, но не мога да отговаря кои точно. Ще има ново начало и в парламента", смята тя и уточни, че изборите ще бъдат в края на март, началото на април. Илиана Чаушева-Гюкчен не може да каже какъв ще бъде новият премиер, но заяви, че отново ще има широка коалиция.
"Юни-юли ще се случи нещо, свързано пак с някаква трагедия. Тя ще направи, така че това правителство да се смени. Преди време предсказах наводнения, които се случиха, а сега трябва да се променят всички неща свързани с ток - атомни централи, резерви - за да бъде бедствие за българския народ. Това ще принуди следващото правителство да си тръгне до края на годината", заяви ясновидката.
Ще има доста сериозно разместване на политическите пластове през втората половина на годината, подчерта Илиана Чаушева-Гюкчен. Тя предсказа затвор на "големи хора" като сред тях не е Трайчо Трайков и Симеон Дянков, а на политици зад кулисите.
Нашата държава се управлява от жени, смята ясновидката. По думите й три партии ще управляват държавата - "Патриотите набраха хубава скорост, но да внимават преди изборите да не се разпаднат. ДПС ще оцелее и ще бъде фактор в следващото управление“, каза ясновидката. Тя е категорично, че партията на Лютви Местан няма никакви шансове да прескочи 4-процентовата бариера. Евентуално на следващи избори можело да стане.
Европа тръгва към разпадане с мигрантската вълна, а първите индикации ще са в края на 2017 г., посочи Илиана Чаушева-Гюкчен. Според нея България няма да избегне атентатите - ще бъде през лятото на летищата. Тя прогнозира още, че САЩ и Русия ще си стиснат ръцете през март-април.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Наджие5/1/17 14:14

    Най добро предсказание даде инж Илиев
    Сега ще видим дали ще познае , каза че следващия месец ще е 28 дни

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/1/17 14:20

    Платете и ще говори друго

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/1/17 14:29

    Силиконки, врачки, гледачки, какво очаквате да се случи в таз държавица

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/1/17 14:36

    Майко мила,тези карикатури кой малоумник им прави реклама.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/1/17 14:46

    gelecegi Allahtan bashka kimse bilemez !!!

    ОтговорИзтриване
  6. zaferiyus5/1/17 14:57

    Тази НЕ/ЯСНОВИДКА е видяла в минало свършено време. Начи Да Ама Не както е казал древният zaferiyus.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/1/17 15:03

    ey sanuvate oste
    DOST e vav parlamenta
    garantiram

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/1/17 15:04

    ne vyarvayte na takiva lıji vijte na taya v stenata ima ikoni ot samata kartina se leçi çe e lajkinya (ya tutarsa)

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/1/17 16:48

    STE e v parlamento 198000 glasa za Dost Tova e nad 4 protsenta .Rodopi e na Dvijenieto za prisvoyavane na sredstva(dps)....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/1/17 17:51

    Какво ли ще ѝ се привиди на тая след среща с 25 см..

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/1/17 18:10

    На 26.06.2014 г. същата тази пача пo телевизията беше "предсказала", че през 2016 г. жена ще поеме България, че още от 2015 г. ДПС ще стане втора политическа сила! И се доближи до истината! Вместо жена да поеме България, и мъже и жени се отказаха от управлението, ДПС вместо втора политическа сила стана първа мафиотска структура. Не ни казва само кой й плаща да манипулира хората!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен5/1/17 19:49

    Офффф како! Кажи ми поне числата от тотото. Само за мен кажи, ще делим, обещавам.

    АДРЕС:
    с. Уево, ул. "бай уй", номер 69, получател: Ую Дъртев Мъдев

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен5/1/17 20:01

    Много здраве май забравихте за ДОСТ

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен5/1/17 21:23

    А какво мислите за най новите ясновидци на БГ.Това са журналистът Стефан Солаков и Историкът Божидар Димитров които предричат атентат срещу Ердоган през 2017г.ако не стане.лично ще ги питам."кой ви учил вас.но да почакаме.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/1/17 15:14

    Нямам представа и несе меша в политиката на Р. Турция че през 2017 какво ще му се случи с Турският Президент Р.Т.Ердоган но предполагам че през Пролеттана 2017г.ПП ДПС ще го елимниира Националистите и ще бъде втора политическа сила в Р.България даму мислят двамата дъртаци господата. Ст.Солаков и Бож.Димитров.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен6/1/17 15:15

    Нямам представа и несе меша в политиката на Р. Турция че през 2017 какво ще му се случи с Турският Президент Р.Т.Ердоган но предполагам че през Пролеттана 2017г.ПП ДПС ще го елимниира Националистите и ще бъде втора политическа сила в Р.България даму мислят двамата дъртаци господата. Ст.Солаков и Бож.Димитров.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.