Дворът на бившето Спортно училище „Георги Бенковски“ ще бъде предоставен под наем за паркинг, съобщиха от Община Кърджали. Теренът за паркиране е на площ от 2000 кв. метра. Спечелилият търга предприемач ще го ползва за срок от 5 години.
Общо 23 обекта публична общинска собственост ще бъдат предоставени под наем, съобщиха за 24rodopi.com от Общинска администрация.
Общинският съвет ще даде съгласие на следващото си заседание.
Съгласно Закона за общинската собственост и Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество на Община Кърджали, имоти публична общинска собственост се предоставят под наем, след решение на Общинския съвет, чрез търг или конкурс по реда на глава шеста от Наредбата.
В Програмата за управление и разпореждане с имоти общинска собственост през 2017 година, освен част от двора на училището в центъра на Кърджали, на улица „Републиканска“ (Търговската улица), попадат още: паркинг зад бивш Градски съвет; част от паркинг зад читалище „Обединение”, помещения в сградите на бивш ГНС и бивш ОНС; помещение – бивш клуб „Бирхале” в сградата на Дома на културата; помещения в бивше училище с. Звиница; кафе-сладкарница „Спортна среща” в комплекс „Арпезос“; помещения за продажба на закуски в Езикова гимназия „Христо Ботев” в Кърджали, в ОУ ”Иван Вазов” в с. Широко поле, в ОУ ”Св. Св. Кирил и Методий” в Глухар, в ОУ „Васил Левски” в кв. „Гледка”;  лекарски и зъболекарски кабинети в Здравна служба кв. „Гледка”, и в селата Миладиново, Скалище,  Чилик, Костино, Енчец и други.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Али Баба14/1/17 15:09

    Аз искам да взема паркинга от Пощата до кино Орфей
    Колко е наема?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/1/17 16:39

    До 14/1/17 15:09
    За тебе няма. Само за фирма "Лидер ООД".

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/1/17 17:44

    VSICKO za RASIM MUSA

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/1/17 22:54

    Ах тези съветници. И тук се почва, паркинг на този съветник, паркинг за онзи и все без пари.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/1/17 23:57

    ei redakciqta kakva svoboda na slovoto e tova, zashto ne mi publikuvate komentarite i vie ste plateni prodajnici

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/1/17 00:22

    Тоалетни под наем ще има ли?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/1/17 01:00

    Както си и мислех, идва времето за обявяване на сградата за негодна за възстановяване и продаване на терена заедно с нея. Сега малко под наем на наши хора па 2020 и покупка. Идеално место за жилищно офисна сграда с търговски партер и подземен паркинг(Може да се влиза от към пазара ).

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/1/17 14:11

    Няма ли други хора в този град само Расим Муса и Раиф Муставфа взимат всичко .Омръзна ни вече .Те ли са най кадърните на тях ли се полага всичко .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.