Проблемите на материалната база, качеството на образователния процес, професионалното развитие бяха част от темите на проведената работна среща на зам.-кмета по хуманитарни дейности Веселина Тихомирова с директорите на 24-те детски градини от община Кърджали. В срещата се включиха и кметът на общината инж.Хасан Азис, директорът на Дирекция “Хуманитарни дейности“ Ширин Сюлейман, старши експертът от дирекцията Венета Бошняшка.
„Детските градини са наш приоритет, мисля че тази услуга е много показателна за общината от гледна точка на политиката, която се води към подрастващите. От друга страна през годините усилията на Общината бяха насочени към подобряване на материалната база, в тази посока можем да отчетем много добри резултати с изпълнени проекти, не само с общински средства и субсидирана дейност, но и успешно реализирани проекти по предсъединителните фондове и оперативните програми. Вече мога да кажа, че и голяма част от детските градини са санирани, с подобрена база, с очакването този процес да продължи и да се насочи към други детски градини. Очакването е през тази и следващите години да имаме нови форми, с които да подобрим както координацията между вас и общинската администрация, както и да направим така че да има много нови съвместни инициативи, които да бъдат дефинирани, оформени от вас, за да можем да подобрим и качеството на нашата работа“, каза в обръщението си на срещата инж.Азис.
Веселина Тихомирова пожела една добра година с много реализирани проекти и изпълнени съвместни инициативи между детските градини и общината. Разисквана бе инициативата за изграждане на нови детски площадки в дворовете на всички градини, предприемане на съвместни мерки за опазване на градините и детските съоръжения. При осъществяване на инициативите ще се търси съдействие и от бизнеса, родителите, от НПО и др.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/1/17 17:37

    Обещайте че няма да има кражби и корупциии

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/1/17 18:23

    Весе Весе колко си далеч от истината.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/1/17 18:40

    Не само детските градини да бъдат приоритет,а и за училищата да се обръща сериозно внимание.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/1/17 09:31

    Стига сте писали глупости. Веселина Тихомирова е много отговорен, организиран, амбициозен човек. Готова да изслуша всеки, готова да подаде ръка на всеки.Тя е точното място.Правилен избор направи кмета.Стига сте завиждали.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/1/17 10:16

    Освен в детските градини и училищата детски площадки трябва да има и между блоковите пространства. Госпожа Тихомирова знае ли, че дворовете на детските градини са под ключ?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/1/17 10:29

    до 19/1/17 10:16 тя е госпожица,а не госпожа

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.