26 000 литра дизелово гориво ще бъде изтеглено от продажба след проверки на 21 бензиностанции в шест области в страната, сред които и Кърджали, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Специализираната акция за противодействие на данъчни престъпления и пресичане на разпространение на некачествени енергийни продукти бе проведена на 18 и 19 януари, под ръководството на Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата и контрол на движението на рискови стоки и товари на ГДБОП.
В хода й са проверени общо 21 обекта, търгуващи с горива на територията на областите Пловдив, Кърджали, Хасково, Сливен, Стара Загора и Велико Търново. Най-много нарушения са констатирани в частта на компетенциите на Главна дирекция „Контрол на качеството на течните горива“ към Държавната агенция за метрологичен и технически надзор. На пет търговски обекта е установено разпространение на некачествено гориво за дизелови двигатели, а на шест - документални нарушения.
Както вече 24rodopi.com писа, три бензиностанции в Кърджалийско отнесоха актове за нарушения. Проби от горивата пък бяха дадени за анализ.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/1/17 17:37

    Пишете кой са бензиностанциите ? ? ?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/1/17 18:47

    Редакрора на редакцията не мислили да обяви кои са бензиноциите за де по полезна информацията към читателите?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/1/17 20:23

    Alooo redaksiyata koi sa benzinostantsiite da ne sa omv gasprom lukoil petrol ili rompetrol to ne ostanaha drugi ta te sa pet.... Hahaha

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/1/17 20:56

    За Метеор е ясно но другите кой са ?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/1/17 21:09

    Кажи имената да знаем

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/1/17 21:44

    ами гледайте,цените бе хоро

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/1/17 10:15

    Кажете да знаят и хората чисто нови коли евро 5 пушат заради некачественото гориво !

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/1/17 10:51

    Do-10:15.a be hayvanin pushi tvoyta glava;-kupuvate koli s izduhani motori.gorivoto vi e vinovno.ne smenyate.maslosibiratelni segmenti.ne smenyate pikaesjti dyuzi.maslosibiratelnite gumicki na klapanite.gori vi maslo.ii mislite 4e e ot gorivoto.aloo shofyori kolegi stegnete gi tiya koli pddirjayte gi.a ne samo jenite da poddirjate.1234.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/1/17 16:16

    бензиностанциите на Симекс разбира се

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/1/17 18:05

    Alooo da ne zabravite i benzinostanciqta v Ardino "Solak" cqla zima ni zamrizva naftata daje ima sli4ai sas zamrizvane na benzina ot tam!!!


    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.