Хасан Азис е най-проверяваният кмет в Европа. Това стана ясно по време на интервю на кмета на Кърджали по телевизия Евроком. Той не е нарушавал закона, чувства се спокоен.
„В последните 5-6 години съм най-проверяваният общински кмет в България. Досега са направени над 300 проверки. Хората, които заемат ръководни длъжности на местно или национално ниво трябва да бъдат проверявани, но не бива да се прекрачват границите на нормалното“, каза кметът на Кърджали.
Какво още сподели Хасан Азис - очаквайте
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/1/17 15:46

    Както е казал мъдрецът - да се пукнат душманите !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/1/17 16:13

    КМЕТЕЕЕ, КАКВО СТАВА С ГРАДА ТИ? НИТО ЕДНА ПОЧИСТЕНА УЛИЦА, А ЩЕ ВАЛИ СНЯГ ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА! КМЕТЕЕЕ, ДА СЕ ЕВАКУИРАМЕ ЛИ НАВРЕМЕ ИЛИ ПАК ТЕ ПРОВЕРЯВАТ ЗА НЕЩО?

    п.с. ПУСНЕТЕ МИ КОМЕНТАРА, НЕГОДНИЦИ!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/1/17 16:18

    То и Боко Тиквата е проверяван,ама как?Нали чаршафите му броели,но никой не се сети да го пита как си купува пурите?Три пури на ден,по 100 лв,аааааааааааа,питам аз?Това са думи на ген.Атанасов,казани в ефир,не мои.Така че хайде да не коментираме,как се правят проверки?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/1/17 18:23

    Гордеем се с теб, кмете, разбира се, че ще си спокоен за проверките, просто няма за какво да се хванат проверяващите. Ето преди малко отстраниха дори кмета на Пловдив за престъпление по служба, което означава, че няма чадър или прикриване. Душманите ти са много, но ще си останат само с омразата и злобата към един от най-успешните кметове в страната.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/1/17 18:59

    Така както е близък с попа, ако се сближи и с прокурора и да тикнат в пандиза десетина бизнесмени печалбари, играчи и крадци от обществени поръчки, саниране, лъзци на ДДС, частично осигуряване и пари на ръка, келемета от ДАИ, инструктори работещи на ангрор лекари взимащи за щяло и нещялои пращащи пациенти на горе по веригата за рушвет и умъртвяване и подобни мошеници, тогава няма да има равен на себе си. Това ще е ПРОМЯНА!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/1/17 18:59

    Към анонимен 18.23 Ти пили си хапчетата!Здрав,стоманен чадър има над кмета.Защо не го питаш,какво стана с прокурорската проверка от ремонтите в Стремци.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/1/17 09:14

    до 18:23 - служител на общината ли си, че лижеш така яко ???

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/1/17 09:21

    Кмете кога ще пуснеш осветлението на улиците до Пазара

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/1/17 11:32

    към Анонимен 18:23
    Колко рюшвети ти дадоха за да лижеш така яко? :))

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/1/17 12:48

    18.23 е уникален.Освен, че лиже,сигурно и д..а!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/1/17 13:06

    Щом има съмнения за злоупотреби ще проверяват ами.Какво от това?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.