В Кърджали ще изпълняват поръчка за 680 млн. евро в Близкия изток

Започва изграждането на нов голям завод в Кърджали, който ще бъде уникален за България. Инвестицията възлиза на 36 милиона лева.
На първо време в него ще работят 240 души, а до две години в производството ще бъдат обхванати над 600 работници.
Първият етап на изграждането на фабриката в Източна промишлена зона ще приключи до края на 2017-та година.
Инвеститорите бързат, защото имат голяма поръчка в Средния изток, чиято стойност възлиза на 680 млн. евро.
Създадената от баща и син "Интернешънъл пауър съплай" (IPS), подкрепена от няколко финансови инвеститора, е избрана да участва в петгодишен проект за 1.8 млрд. евро за модернизиране на петролопроводи в Близкия изток.
IPS e семейна фирма, основана преди 27 години от инженер Стоил Трифонов. Компанията има различни разработки на системи за топло- и електрозахранване в телекомуникациите, отбраната и енергетиката, но проектът, който дава тласък на фирмата, е модулната система Еxeron. Накратко, това е продукт за зони без електрическа мрежа, който комбинира слънчеви панели, вятърни перки и батерия, а компютърната част командва кое кога да ползва и складира по най-изгодния и сигурен начин.
24rodopi.com
600 души в Кърджали ще произвеждат умни захранващи системи IPS за 680 млн. евро за Близкия изток – четете по-късно тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Санчо Панса17/1/17 12:04

    Като се изгради обходния път и имаме улично осветление ,тогава ще работи и завода

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/1/17 13:12

    Bezraboten sIm kak da se svirja s firmata na rabota.dame vzemsat.4e imam semeystvo i malko dete??????

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/1/17 13:21

    Какви " ДУШИ " ? Тези по Гогол ли ? Къде в Кърджали и Кърджалийско толкова квалифицирани кадри ! Само шивачки и общи работници! Даже за санирането няма работници и се захващат такива от кол и въже некадърници и от други области даже!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/1/17 17:46

    Ай стига сте правили чужди сметки бе,кой щял да работи,заплати и т.н.От всякъде злоба и завист!Гладни кучета.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/1/17 21:44

    PRAV SI 17.46.SAMO ZLOBA I ZAVIST.

    ОтговорИзтриване
  6. Всичко хубаво обаче наистина кой ще работи в такъв завод за високотехнологични продукти като тука е пълно само със селяндури...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/1/17 12:00

    Dobra novina,teklas treperi v momenta ,monopola im erazvit,i kato znam koi hora sa nachalnici tam ,kvi gazolizci,ako noviq investitor im predloji da sa nachalnici tam ,vednaga she napusnat teklas,no hubavoto e che tova e seriozna firma, IPS i na takiva negramotnici nqma koi da predloji nachalnicheska rabota ,moje kato montajnici,no te ne sa sviknali da rabotqt ,no imame razbivane na ednopolusniq model v kardjali,modela na teklas ,a imenno da ne idvat drugi investitori,te da sa samo ,za da pravqt kakvoto si iskat,e veche nqma d ae taka.Razbira se vseki nqm a kak da raboti v novata firma ,no otliva ot teklas shte e fakt,i togava moje proslovutite 2-3000 molbi da namaleqt

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.