Набират се средства за болно дете! Касае се за момче на 15 години от Ардино с доказана през юни 2014 година остра лимфобластна левкемия.
Даниел Сакалиев се нуждае от трансплантация на костен мозък в Германия. Операцията ще струва 300 000 лева, а  сумата е непосилна за семейството му.
С вече издадената документация даряването на средства е безпроблемно. Поставени са кутии за дарения на няколко места в града, за които ще Ви информираме по-късно. Съобщава се, че към днешна дата (26 януари) са събрани около 37 000 лева.
Образцови активисти  експедитивно участват в благотворителната кауза.
Нека бъдем добри и помогнем на Дани!  Всеки един лев, дарен от вас, е капка надежда!
От приятелите на Дани

Банкова сметка в лева
Банка: ДСК
Име: Даниел Ясенов Сакалиев / DANIEL YASENOV SAKALIEV
IBAN: BG24STSA93000024150136
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/1/17 17:06

    Приятелите му да сложат кутии по заведенията и магазините навсякъде, хората така ще помогнат повече. Това с набиране на средства по банкова сметка е за наистина големи суми, там бизнесмените да внасят пари. Аз мога да помогна с 10-20 лева, както повечето хора, но за тази сума няма да отида до банката, която ще вземе поне още 3-4 лева такса!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/1/17 17:59

    Има страница Да помогнем на Дани. Там ще видите пълен списък на местата с поставени кутии. И не си правете дребни сметки, хора. Помагайте, защото днес на Дани, утре не се знае на кой. Всички имаме деца. Дани има шанс да оздравее, има донор,нека не му отнемаме надеждата заради едни пусти пари.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/1/17 18:14

    Не става въпрос за дребните сметки само, имате ли идея например в кърджалийската ДСК колко време се чака? Последният път когато бях там, се наложи да чакам повече от един час. Не че и в другите банки не е така, за съжаление. Браво за кутиите, вече знам къде ще даря пари. Стискам палци на Дани за пълно оздравяване и приканвам всички да помогнат кой с колкото може!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/1/17 18:49

    Банковата сметка е дарителска и няма такса

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/1/17 22:15

    Може и смс от мобилния 2лв и няколко стотинки е смса
    Нека поне по едно смсче да пращат на този хубаво дете

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.