48-годишен мъж загина при нелеп инцидент в нощта срещу петък на връщане от джебелското село Черешка в неделинското Върлино, научи 24rodopi.com. Трупът на А. К. е открит в урва в местността Върхът.
Загиналият А. К. е бил на гости, заедно с брат си и сестра си в джебелското село. Компанията решила да се върне пеша, като повърви в минусовите температури и в тъмницата километрите между двете села. Разстоянието между Черешка и Върлино е над 12 км.
48-годишният мъж, който е бил пенсионер по болест се подхлъзнал в тъмнината и паднал в урвата, твърдят двамата придружавали го мъж и жена.
Роднините му стигнали до Тънка бара да поискат помощ, потвърди пред 24rodopi.com кметът на община Неделино Боян Кехайов, който бил информиран за трагедията още снощи. Сигналът до Център 112 бил подаден малко преди полунощ от брата и сестрата на загиналия.
Спасителната акция била невъзможно да се случи в полунощ.
Тази сутрин търсенето е започнало с полицаи и доброволци от Върлино и Тънка бара, заедно с кмета Кехайов.
Поради голямата снежна покривка, която е над метър, тракторът е закъсал на 5 км от мястото на инцидента. Мъжете са изминали 5-те км пеш и са открили тялото.
Акцията продължава в момента. Предстои пренасянето на трупа на ръце.
Тепърва ще се изясняват причините за трагедията. По всяка вероятност смъртта на А. К. е настъпила вследствие на нараняване при падането.
24rodopi.com
На снимките: Пътят на смъртта, закъсалият трактор, доброволците и местността Върхът
Очаквайте подробностите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.