В Истанбул зверски пребиха и обезобразиха двойник на терориста от „Рейна“. Видеото, на което се вижда как граждани налагат с юмруци, събарят на земята и ритат младеж, се появи първо в социалните мрежи със заглавие „Задържаха нападателя на „Рейна“, а после и в медиите (на снимките горе и вляво). След като пребитият бил откаран в полицията, се установило, че той не е издирваният терорист и бил освободен. Пребитият е К. М. от Туркменистан, който ще бъде върнат в родината си заради изтекла виза.
Междувременно полицията арестува потребител в интернет с никнейм Woo George (на снимката вляво), който часове преди нападението в „Рейна“, на страницата на известния нощен клуб в социалните мрежи написал „Чакам ви“ и „5 минути преди битката“. Той е задържан в град Дюздже.
Звездата на футболния гранд „Бешикташ“, бразилецът Адриано обяви, че ще напусне Турция след последния терористичния акт. Той вече е изпратил семейството си в Испания.
Междувременно тази вечер също имаше стрелба с двама ранени в истанбулски ресторант. Стреляно е от кола, но полицията смята, че нападението е на битова основа.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/1/17 20:08

    В Турция вече не е за живеене, съвсем скоро там ще остане само Ердоганя да се прави хем на султан, хем на велик везир

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/1/17 23:47

    А сега да ги видим нашенците, ревнали: Турция,та Турция! На ви сега една Турция...Абе, ще ви дойде акъла в главата, ама дано не е геч!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/1/17 03:09

    Ne samo v turciya v cqla Evropa shte bude tak

    ОтговорИзтриване
  4. DAAA V TURCIYA E MNOGO STRASHNO BE, VSICHKI DA IDVAT V ZEMNIYA RAY- BULGARIYA... I DA POCHNAT DA ROVYAT V KOFITE S BOKLUK ZA DA OCELYAVAT. LIVE BULGARISTAN!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/1/17 07:18

    До 20.08 такива като тебе са вредата както за Турция така и за България само сте свикнали на вас са ви е добре и като видите хоп в Турция после хоп в България като проститутки хоп в Русе хоп Холандия

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/1/17 08:33

    Абе будали скапани Турция да не е България та да се тревожи.
    Турция е седем пъти колкото България така, че няма никакви тревоги живота продължава. В Бургаз гръмнаха автобус с Израелци какво тогава всички в един глас в България вече не се живее айде да бягаме в Европа или Турция.
    Не забравяйте Берлин Париж на всякаде грози терорът само спокойствие без всяване на омраза енини към други.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/1/17 10:04

    To v bulgaria bez da ima terorizum pak ne se jivee vsichki bulgari mn znaete ama vsichki bqgate v angliq dania i tam goorite na turski tuk sa praite na golemi bulgari stiga s tva vsichki sme hora

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/1/17 17:42

    8.33
    Ми стой си в Турцията.Що четеш нашите вестници и ни агитираш къде било по-добре.Не те викаме,не те искаме..........ако от нас зависеше,всички щяхте да сте в турцията,ама с тея пишман политици.........

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.