Криминалисти от РУ-Момчилград разкриха мъж, използвал чужда дебитна карта и изтеглил 920 лева, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
В полицейското управление е задържан З.А./60/. Той намерил изгубената от титуляра карта с пин-кода и от два банкомата изтеглил парите. След подадена жалба и организирани издирвателни действия престъплението е разкрито, а извършителят задържан в полицейското управление. Работата по случая продължава.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/1/17 13:59

    Браво криминалЧета.. демек можете и да намерите крадците. Търсете още крадции, не наркотици..

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/1/17 15:09

    Bez vina vinoven .ne e otkradnal nameril e?-vinoven e sobsveni4kata nakartata ne e zvinnal v bankata da blokirat smetkata.i vtoro.pin koda se pomni a nese pi6e v kartata.hayvani takiva.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/1/17 15:45

    Въпреки това вместо да изтегли пари да беше върнал намерената карта в полицията или в банката!
    Това,че си намерил не означава да смучеш от картата.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/1/17 16:41

    A уж е висшист и бивш учител този З.А. !А и ДОСТ се прави ! Вай вай!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/1/17 18:44

    Е нали не е крал, а я е намерил.Защо ще го задържат,зян ли да стане картата? Аз имам произведен тютюн през 2009-2011 година и нищо не получавам, защото е предаден на друго име (а той ги получава), трябва ли да го съдя? Не разбира се, защото отдавна сме станали мутренска държава.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/1/17 15:22

    Като е дпс не краде ли

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.