Кърджалиец почти всеки ден купува по един хляб, с който да храни… чайките и патиците по Водното огледало. „Доставя ми огромно удоволствие, а 80 стотинки за храна на птиците са нищо", сподели за 24rodopi.com Юксел Емин.
Чайките вече са свикнали хората, пресичащи пасарелката, да им хвърлят храна. Особено през зимата, когато птиците трудно се изхранват. Дори кръжат съвсем близо до главите на минувачите. Патиците по водното съоръжение също са надушили урожая, но трудно успяват да се вредят от бързите чайки, които улавят храната още във въздуха.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/1/17 17:11

    И аз съм го виждал този мъж да храни птиците. Браво, дано станат повече хора като него, тогава може и да се зароди наново надеждата, че България няма да се затрие. Който се грижи за животни и птици е човек, пред който трябва да се поклоним!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/1/17 18:09

    Todore, todore, 1 bira za tebе priyatelyu

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/1/17 07:55

    Виждам съдбата на патиците като на елените едно време къде слизаха в града.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/1/17 21:49

    Браво! Това е човек с главно Ч, носи доброта в себе си !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.