Беркант Барзат – от юридическия екип на Община Кърджали, е сред номинираните за кмет на Кубрат от ДПС. Той се прочу преди години като председател на Районната избирателна комисия в Кърджали.
Беркант Барзат е родом от града на Лили Иванова, но от години живее в Кърджали. Работи като юрисконсулт, но миналата година се кандидатира за областен председател на Младежко ДПС. На областната конференция обаче Барзат отстъпи пред Байрям Байрям.
Общо 5 били номинациите за кмет на община Кубрат за предсрочните избори на 19 февруари, съобщи общинският лидер на ДПС-Кубрат, Алкин Неби, цитиран от радио „Дарик“. Имената ще бъдат представени пред Областното ръководство на партията, оттам в централата, откъдето вероятно до седмица ще определят кой ще е кандидатът на ДПС, твърди той.
Имената са подредени в азбучен ред. В този ред самият общински председател е под №1 в списъка с номинациите. Алкин Неби оглави ДПС-Кубрат преди близо година, работи като рехабилитатор в местната болница. Вторият кандидат е Беркант Барзат, а третият - Ерсин Ахмед – земеделски производител от Беловец, еколог по образование. Бившият общински председател на ДПС-Кубрат и председател на Общински съвет-Кубрат. Ветеринарният лекар д-р Ибрахим Яхов също е сред кандидатите за кмет, одобрени на общинското събрание на партията вчера. В списъка има и дама – Женифер Пойраз е юрист по образование, работи в Общинска администрация-Завет като директор на дирекция. Гост на събранието на ДПС-Кубрат е бил областният лидер на партията Севгин Шукри.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/1/17 17:42

    Ферди Мурад и Байрам Байрам са кандидати за народни представите

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/1/17 18:42

    V Chernoochene iskame Remzi Osman da e pak kandidat- toi e nai-opitniqt i mojest. Ako Remzi Osman ne e kandidat ste glasuvame za drugii partii!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/1/17 20:03

    Успех Братле!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/1/17 20:39

    В ДПС Кърджали никой не цени достойните кадри!!! Нормално е момчето да търси реализация в родното си място.Успех Барзат!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/1/17 20:56

    А отговаря ли на условията за уседналост. Нали работи в Кърджали. Мислете понякога като пишете статии.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/1/17 21:30

    20.56!
    Вие защо не мислите преди да коментирате? Щом човекът е с официална номинация, значи отговаря на всички условия за кандидат кмет на община Кубрат. Това, че работи в Кърджали, не пречи да е с постоянна регистрация в Кубрат и с временна в Кърджали, например. Четете и мислете бе, ама явно и вие сте чукча писатель, а не чукча читатель,ако ме разбирате какво имам предвид.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/1/17 09:17

    Напред Беркант, не те познавам толкова добре, но знам че си честен, знам че си достатъчно интелигентен и имащ добро сърце, и знам че можеш... Ileri gardas, Yaradan hakkedenlere hakkini her zaman verir...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/1/17 09:58

    Berkant e svqstno momche, problemit pri nego e obkryjenieto otyrvi se ot Nuray Muray Berki

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/1/17 11:34

    Понятие временна регистрация няма има настоящ адрес.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/1/17 13:21

    бъдете сериозни,пишете смислови коментари,защо е тази ревност към другия и .вместо да се радваме на земляци които могат и имат влияние ние ги плюем .Редакцията също да спре да пише от името на някого

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/1/17 14:01

    Какво ще правим брат ми? Да тръгваме ли? :)

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/1/17 14:11

    Ти си човека Беко действай!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.