Няма бедстващи, но препоръката да не се пътува, ако не се налага, остава и за 7 януари

Областният управител Илия Илиев е изтеглил с колата си аварирал таксиметров автомобил на стръмен участък край КПП Чилик, съобщиха от екипа му.
Пътищата са проходими при зимни условия, затворени участъци няма. Обработва се с химикали срещу замръзване.
„Разговарял съм с директора на ОПУ да упражни контрол приоритетно върху  разчистването на републикански път I -5, част от международния транспортен коридор през Маказа, пътя Кърджали-Ардино, Кърджали – Хасково през Мост и Кърджали-Черноочене-Асеновград“, заяви Илиев. Снегонавявания има по високите места на Ардинско. Затруднено е движението в района на пункта за Чилик. В районите на Момчилград, Джебел, Крумовград и Кирково снежната покривка е сравнително ниска. Не са постъпвали сигнали за инциденти, бедстващи хора или закъсали возила“, заяви областният управител Илия Илиев след като инспектира състоянието на републиканските  пътища след падналия сняг и поледиците, които затрудняват движението на МПС.
Няма прекъсване на комуникациите – ток, вода, телефони. Осигурено е снабдяването със стоки от първа необходимост и медицинското обслужване на хронично болните. Препоръката да не се пътува, ако не се налага, остава в сила и за утре. Температурите ще са минусови и ще има условия за обледяване. За утре е обявен код жълто.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/1/17 19:55

    nqma li shofor

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/1/17 20:01

    Илийката сам ли е бил?

    ОтговорИзтриване
  3. Bravo na oblastniya upravitel Mijko momche

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/1/17 20:03

    Таксито е на местния председател на ГЕРБ - Чилик ! Намирисва на грозна реклама!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/1/17 20:29

    Нека да е лято е по добре. Ама като имаме изпити какво да правим?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/1/17 21:27

    Голяма новина- изтеглил такси, него кога ше изтеглят от поста.....
    с държавни пари лесно се помага!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/1/17 22:07

    Г-н Илиев, в края на мандата не си давайте толкова зор. Късно е вече. Язък, че ГЕРБ ви гласуваха такова доверие. Карайте да върви, януари ще е със заплата.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/1/17 22:14

    Родопи, не пускате негативните коментари против областния, ама той не вас кани на Пампорово и Гърция, а "приятелката" на любовницата си. Сваляйте ембаргото и оставете хората да кажат свободно мнението си за неговата некадърност.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/1/17 08:13

    taksidjita e ot gerb

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/1/17 12:52

    Колко от тези с коментарите по горе щяха да спрат и да помогнат ако разбира се погледнем от чисто човешка гледна точка , първо е човещината после е простащината кой какъв е.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/1/17 12:53

    Stom taka e kazal Erdogan, izpalniavaite.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.