Слухове за сериен изнасилвач обикалят Кърджали през последните дни. Историите за нападения над жени предизвикват паника и вече обхождат областния град като „местата на престъпленията“ са в районите на автогарата, Новия мост и Историческия музей.
„Няма нито един регистриран случай на изнасилване в региона от началото на годината. Няма място за паника от страна на жителите“, бяха категорични за 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР в Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/1/17 13:38

    Глупости!!!!!Криете!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/1/17 13:52

    Така ще кажете..айде медии пак се опитайтепсихически да влияете..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/1/17 13:53

    А за жената нападната и ударена с бутилка ...и това ли е измислено?!?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/1/17 13:53

    Защо няма осветление още по улиците ? Как да не ги е страх младите ?!?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/1/17 14:14

    Защо няма осветление по улиците?До кога с тези икономии?Плащаме си данъците!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/1/17 15:06

    Около Рилите е сборище за цигани ,който изключително са нагли и много агресивни.Изтърбушват целия контеинер и пият алкохолни напитки по пеейките.Това нормално ли е...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/1/17 15:13

    До 15,06: Ами съберете се от блоковете една бригада и ги пометете с тояги и бухалки. В нашата махала що няма такъв проблем? А са дошли и орда пияни и обезумели кварталци ще ги оглозгат

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/1/17 15:33

    айде стига сте лъгали беееееее, не можете да го хванете затова говорите така.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/1/17 15:46

    Във всеки слух има доза истина.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/1/17 18:02

    Областния да пуска уличното осветление ,кучетата ни нападат сега и разни нерези
    Къде е управата на града?????????

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/1/17 19:07

    Случаите са два, в първия просто жената не е подала оплакване. Полицията толкова може, затова се оправдават и уж било слух. Истина е, жени пазете се!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен31/1/17 20:51

    Не ви е срам да лъжите! За съжаление държавата ни е такава, анархия навсякаде! Има такъв, който обикаля и напада. Пазете се! Защото нямаме полицаи, които да си вършат работата...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен31/1/17 23:52

    Az sam jertva na takova deistvie, nqma da vi obqsnqvam kak sum i t.n , no shte popitam ako tova se sluchi otnovo i sluchaino go hakna s neshto i go ostavq na mqsto dali shte me osadqt kato za cql chovek? ili shte me opravdaqt,zashtoto sam se opitala da se samozashtitq... i s kakvo shte se opravdae policiqta i vsichki ostanali pak ?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен31/1/17 23:53

    Създават се много предпоставки за такива случаи...тъмни улици, изоставени сгради,намален състав на полицията, бездомници, хулигани и душевно болни, скитат насам натам необезпокоявани!Градоначалникът, областният управител и шефът на полицията, да се разходят нощем, пеша из града!И Бог и Алах да им са на помощ, тогава!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен1/2/17 10:12

    Tazi darjava nqma dase opravi vsicki pari po dcobovete na golemcite nikoy ne misli za naroda

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен1/2/17 10:43

    Около "Попската градина" е тъмна индия и най вече на ул. Васил Априлов.. Обещават осветление, но си остава с обещаното напредък няма..

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен1/2/17 16:51

    "Да бе да". Защо трябва винаги жените да са потърпевши??? Ако ме нападне такъв идиот и го мушна с един "предмет" ,ще ме съдят ли господата, които не могат да го хванат този боклук мръсен??? Ако беше само един слух, както тези мързеливци твърдят, как целия град ще говори за едно и също нещо, по едно и също време?? Само опрадвания, оправдания... Съвземете се или се махайте от поста, който ви го е дал народа. Има кмет, няма кмет!? Има полиция, няма полиция!? Ние дме ди виновниии, че избираме и гласуваме за такива безполезни хора, които само си топлят задните части в кабинетите си и гледат само през прозореца. Извинете или не, но това е част от цялата истина за този малък, но красив град.!!!! И това е мнението на повечето хора, живуващи в град КЪРДЖАЛИ!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен1/2/17 19:08

    Пфф стига с тея простотий бе-изнасилвачи. Кви са тея глупости. Ако имаше нещо такова дали полицията нямаше да е на крак 24×7? Стига сте истерясвали тука.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен1/2/17 20:31

    zasto ne priema deystvie kmeta .Za tezi sigani koito prosqt i tarmozqt horata pred kaufland i pred billa.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен2/2/17 12:47

    Kak moje da kriete? Horata gi e strah da si pusnat decata navun, vie deca nqmate li ?

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен2/2/17 13:11

    Кой ще изгони циганите от автогарата?Там не можеш да си купиш закуска от тях!Крещят,гонят се,направо е ужас!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен3/2/17 12:19

    Точно на тези места в действителност има някой, който напада/стряска минувачи! Една вечер към 22h. минавайки по новия мост с една приятелка някой започна да ни следи. Беше много тъмно, намаше лампи. Нямаше друг човек по моста, който да чуе как викахме от уплаха. Първо си помислихме, че е куче, но кой може да обърка човешките стъпки? Освен да е бил бързо движещ се таралеж? А таралежите замерват ли хората със стъклени бутилки? Повярвайте ми наистина има някой там, той не е сам! Не знам с каква цел го прави, но трябва да бъде заловен!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен14/2/17 02:35

    тоя малоумник има ли шапка с козирка и мустак???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.