Коне „разчистват” отпадъците в контейнерите във Фотиново. Ситуацията е идентична с тази в Чорбаджийско, за която 24rodopi.com писа, след като наши читатели се обърнаха с писмо до редакцията. В едното село крави опоскват отпадъците в преливащите кошове за боклук, в другото - коне са нещатните сътрудници на фирмата за чистота.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/1/17 11:30

    Както хората на Фотиново така и конете им са много културни и възпитани.А бе всички са Номер1 в фотиново.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/1/17 11:48

    Porachkovi novini.....ot corbadjisko,fotinovo, oshte nqma li znae se vsichko znae se jurnalisti bol v raiona.....znaqt se i koi sa ......do predi dve godini duhaha rojdeniq svesht na Ahmed Dogan v Romantikata sega sa stana li golemi dostadji+jurnalisti parvo si vijte v ogledaloto posle gledaite kolko si tejite pred horata i izlezte kato maje da si kajite a ne kato mishki da mi obikalqte

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/1/17 14:23

    Господа Депесари защо се въэмущавате и бъркате партии. Когато истинате е на лице и Боговете мълчат,нали ги виждаме конете и кравите или мислит,че не ги разпознахме?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/1/17 14:29

    Към 11.43.Ти беше ли там ,значи и ти си от тия които трябва да се вгледат в огледалото и да се видиш какъв боклук и подлог си на крадците и бандитите

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/1/17 14:30

    Някои от тези журналисти правят тайни срещи с координатора на ДОСТ Фердун не в фотиново а в района за да не ги видят в същото време се правят на големи дпс.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/1/17 15:13

    Togava duhahte svesti oshte malko ste duhate i drugo


    i drugoto pioncheta

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/1/17 15:46

    до 14.30 Какво си мислите всеки втори Депесар,който няма кокал в устата с единия крак е в Дост!Отвориха си очите хорицата този път няма да мине номерата отпреди 26 години.Изненада голяма ще има.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/1/17 20:44

    И конете и магаретата и кучета се включиха в почистването на контейнерите, а простия народ плаща ли плаща ТАКСА СМЕТ на общината даже тази година я вдигнаха/повишиха я/Нали тази такса остава в бюджета на общината-да си харчат колкото искат.Тази картина е навсякъде из община Кирково...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.