Автобус е пропаднал в канавка по пътя към ардинското село Горно Прахово, научи 24rodopi.com. Няма пострадали пътници. В момента се изчаква машина, която да изтегли превозното средство.
Сигнали за закъсали на пътя ТИР-ове в районите на селата Черна скала и Пчеларово са подадени в понеделник следобяд. Към място е била насочена техника, съобщиха за 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР. В ранния следобед в понеделник е подаден сигнал и за аварирал лек автомобил на изхода на Джебел.
В цялата област важат ограничения за движение на камиони над 12 тона с ремаркета и полуремаркета.
24rodopi.com
На снимките:
„Добре, че има мантинели, за да разберем къде е пътят”, ни писа читател на 24rodopi.com, който ни изпрати и снимка. Снегът е скрил асфалта, а по това време на годината по пътната мрежа снегорини май няма;
Както вече 24rodopi.com писа, камион се завъртя на пътя за Маказа и прати други два леки автомобила в канавката.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/1/17 17:23

    Kıde korkuda kvo caka da ıscıstya pıtya krada ot saravısata na lovno drujesvo dvamata s sayını

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/1/17 17:42

    От Герб само празни приказки, никой нищо не чисти по пътя, само скъпи винетки и по-високи данъци.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/1/17 19:47

    Уникална Държава...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/1/17 21:08

    Гюнер пътя защо не почистен

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.