Кучето не проявява симптоми на бяс, било и ваксинирано

„Разхождах кучето, подхлъзнах се на леда и паднах. Тогава животното ме нападна. Никога преди това не е проявявало агресия”. Това е разказал собственикът на белгийската овчарка, след като бе нахапан жестоко от домашния си любимец, разкриха за „24х7 Родопи“ близки на потърпевшия Ф.Н.
Както първи 24rodopi.com писа, инцидентът стана миналия четвъртък около 18,30 часа в квартал „Студен кладенец”. Над 20 полицаи, пожарникари и ветеринари участваха в операция по залавянето на побеснялата овчарка. Акцията приключи към 21.30 часа, като кучето бе упоено и заловено.
Пълният текст – във всекидневника „24х7 Родопи“
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/1/17 23:22

    пенсионирай по добре това куче ве4е

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/1/17 16:02

    Тоя тарикат е малтретирал кучето!Това е една от най-интелигентните породи и е изключено да нападне без причина.Малко му е!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.