„Искам да благодаря на колегите г-жа Елисавета Кехайова и г-н Иван Велев, с които не малко години работихме по проекти и идеи за по-красив Кърджали. Оценявам всеки ден от нашата съвместна работа и благодаря за всеотдайността, с която приемаха предизвикателствата“, това написа по повод кадровите промени в ръководството на Община Кърджали кметът инж. Хасан Азис.
Както вече 24rodopi.com писа, на 30 декември кметът освободи двамата си заместници – Кехайова и Велев, и назначи нови трима зам.кметове.
„На новите колеги искам да обещая, че ще имат много задачи, защото гражданите на Кърджали имат изисквания. Благодаря им за готовността, с която поемат тежките ресори в Община Кърджали. Успех!“, отбелязва Хасан Азис.
Припомняме, че Мюмюн Али ще отговаря за ресор „Общинска собственост и икономическо развитие".  Инж. Катя Митовска, досегашен главен инженер на общината и началник отдел „Инвеститорски контрол и строителство", ще отговаря за ресор "Строителство и териториално развитие“. На Веселина Тихомирова пък е поверен „Хуманитарни дейности".
„И не на последно място искам да благодаря на всички граждани, които ме подкрепят и вярват в провежданата от мен политика в Община Кърджали. Беше необходима промяна, защото посоката на развитие на общината не е само една.
На всички жители на Община Кърджали и на моите опоненти желая здраве и късмет. И нека не се притесняват да контактуват с мен, и да се възползват от възможностите, които могат да им бъдат предоставени, стига техните идеи да са в интерес на Кърджали“, допълва кметът инж. Хасан Азис.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/1/17 10:16

    ако махнеш и пенсионерите с пенсии и заплати

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/1/17 10:28

    A sledvastiq zam.kmet koy e?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/1/17 13:05

    Една детска градина не можа да оправи тръгнала с цял град да се справя. Пак резил за нашите.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/1/17 14:02

    "И нека не се притесняват да контактуват с мен, и да се възползват от възможностите, които могат да им бъдат предоставени, стига техните идеи да са в интерес на Кърджали“
    ЩЕ контактуваме ако те намерим на работното ти място.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/1/17 17:52

    Мадам стига плю че ставаш за резил

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/1/17 18:04

    А другите общини от областта ? Ще има ли промяна?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/1/17 20:10

    Ако си доволен от работата на другите заместници, защо ги махаш?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/1/17 05:06

    Началото на роенето и разпада на бастиона

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/1/17 00:49

    Дай хляб на някого и чакай ножа в гърба . Позор

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.