Отново ще бъде задействана гаранцията за пътния участък  Кърджали – спирка „Джебел“, който е част от пътя за Маказа.
Припомняме, че огромни дупки зейнаха не само в населените места, но и по главните пътища в региона след падналия сняг. Проблемни са най-вече участъци, където асфалтът е изкърпван и във фугите между старата и новата настилка влиза вода. Допълнително проблеми създава солта, която използват снегопочистващите фирми.
Участъци, които будят тревога са Кърджали – спирка „Джебел“, в района на Глухар“, и Кърджали – Хасково през Мост, в района на ОЦК.
„Установих, че след суровата зима са се отворили много дупки по пътя Кърджали – спирка „Джебел“, която е в гаранция. До края на седмицата те ще бъдат запълнени със студена смес. В момента се полага чакъл, за да не се разрастват дупките и да няма опасност за движението“, заяви пред журналисти областният управител Илия Илиев. Той каза още, че заявка е направена и в ранната пролет пътят ще бъде основно изкърпен. Особено тежко е състоянието на участъка на идване от Момчилград.
„Вече сме отстранявали дефекти с фирмата, която направи пътя. И сега ще го отремонтираме“, каза още Илиев.
24rodopi.com
На снимките:
Пътят за Хасково в района на ОЦК;
Областният управител и дупка край Глухар;

Интегрирани пътни системи ремонтира най-скъпия и най-некачествен път в България през лятото, ще го кърпи и през зимата
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/1/17 08:00

    Ало господа та тя интегрирани пътни системи си е ваша фирма на партия Герб! Викнете г-жо Маринова и нейните хора да видят кратерите по пътя ! Път за милиони и никакво качество! Нека се видят колко струват нека дойде и ББ да види не само да режи лентички!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/1/17 09:08

    Vseki edin sohyor sazdal uslovie za PTP se nakazva.Vsyaka edna dupka na asfalta e predpostavka i e nalicno uslovie za PTP t.e. katastrofa.Ako zaradi dupka na patya se sluci proizsestvie vednaga biva nakazan vodaca bez sad.A zasto sazdaliyat pricicinitelyat za tova PTP e nenakazan

    ОтговорИзтриване
  3. Абе къде са протестиращите? Защо сега никой не протестира за счупените си коли? Тия дупки могат да убият някой докато си кара колата.Стадото не може да се събуди от дълбокия си сън.

    ОтговорИзтриване
  4. Асфалтчик24/1/17 10:03

    Къде видяхте дупки бе съграждани !!!
    Единствените дупки са в личните сметки на управляващите ... но скоро и те ще се запълнят...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/1/17 13:11

    ТОВА СА ДУПКИТЕ НА ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/1/17 17:58

    По добре да викнат македонската фирма, която асфалтира Хасково-Кърджали преди 20 години.

    ОтговорИзтриване
  7. А какво ще стане със пътя Кърджали - Маслиново

    ОтговорИзтриване
  8. Абе къде са протестиращите? Защо сега никой не протестира за счупените си коли? Тия дупки могат да убият някой докато си кара колата.Стадото не може да се събуди от дълбокия си сън.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.