Към селата трябва да се тръгва с вериги, защото това е разбирането за почистен път. А и май в цялата държава няма сол тази зима!?
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/1/17 22:37

    А парите от винетки и данъци в чиииииий джоб потъват,дали на държавата или в джоба на някой-иии си крадливи и корумпирани КАЛИНКИИИИИИИИИ.....а за този път сигурно се иска да се плати и винетка......истината е че сме крадливо племе от третия свят

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/1/17 22:58

    tozi pit danee cistil firmata na devedje ot gr.djebel tekin gi nakara sigurno dacistiyat taka ot gore zada ekonimisvar naftata to iz celite djebelski sela besa tragedia bese bedstveno polojenie pilni bokluci sa

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/1/17 23:12

    Кметовете не сега обръщат заслуженото внимание на хората по селата, но като наближат изборите пак ще им лижат задниците. Но вече има и ДОСТ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/1/17 23:23

    Tova ne e republikanski put, kakvi ti vinetki, mejduselskite patista i selskite ulici ste chistqt tezi koito sabirat mestnite danuci i pravqt targove za zimno pochistvane demek obtsinkite kmetove!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/1/17 07:03

    tovae pitya za s.bolyartci sle s.rani list zasto ne snimahte glavniya pit vitre v s.rani list

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/1/17 07:20

    Koe e tozi devedjiyata da 4isti po dobre a ne ot gore

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/1/17 08:19

    Devedje e nomer bir!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/1/17 08:32

    Koyto ima zimni gumi s grayfer.polojenieto e ok.spoko

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/1/17 09:16

    Няма са плашите , при нас Бенковски е опесъчено , насякъде лед и отгоре пясък и камъни , камъните ще ги събирам от улицата ограда ще си правя, а като се стопли с лопата ще събирам и пясъка за разтвор. Яко а ?

    ОтговорИзтриване
  10. Проблема е колкото в службите, толкова и в нас. Повечето от колите карат без подходящи гуми. Всеки знае да псува и да се оправдава с общини, пътно и т.н. При ваяка една ситуация се сравняваме със западните държави, вярно е че вече пътуваме свободно и виждаме как стоят нещата в другите страни, но трябва да се осъзнаем,че ПРОМЯНАТА Е В САМИТЕ НАС !

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/1/17 16:45

    Какво се оплаквате бе.
    Насладете се на красотата на зимата.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен31/1/17 17:35

    Otidete i vijte ulitsite na s.Gabrovo,obstina Cernoocene v kakvo deredje sa ne s verigi da se pituva,a s verijna masina tryabva da se pituva,a pred kistata na zam.kmeta e kato letiste.Neka taka da e.Predstoyat izbori togava ste doydat za glasove da im glasuvame za tyah,obace ste duhat supata.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен31/1/17 18:40

    Prav si 17;35,uj dokaraha verijna masina da pocisti ulitsite na s.GABROVO Nno uvi,te pocistiha pred kistata na zam.kmeta i nyakoya druga ulitsa samo nomer da otbiya i pribraha masinata obratno otkideto e dosla,a ima ulitsi pri 80 santimetrov snegovalej masina ne e stipvala,za da zavedem jivotnite na vodopoy s lopati im napravihme pitecki,da ne govori za pituvane s avtomobil.V tova selo nyamali kmet?Ili pik toy e kmet samo na opredeleni hora.Toy samo misli edin cas kolkoto se moje ponavreme da se otzove v MTS to i TEPEDJIKA i da se naliva s rakiya.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен31/1/17 20:33

    кв.Прилепци е същия халл...

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен31/1/17 21:07

    Трагедия бе чистенето в Джебелско тази година! Тва почистваща техника ли е ? Два трактора заравняват? Много ала бала...само . Два стари трактора и голямата почистваща фирма. Не ви е срам ,плащаме винетки за какво ..?за два трактора по 1000лв дето струват...не сме овце,разбираме нещата!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен31/1/17 22:46

    Aluuuuuu Gabrovo da si vizvirnem staria kmet...da go reshcim na sibranie zialoto selo

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.