Да отнемеш поминъка на човек е страшно, дори когато се касае за… бракониер. Рибар „на едро" бе осъден за отправени заплахи към длъжностни лица в района на село Широко поле.
М.М. се разгневил защото мрежите му били отнети. Затова мъжът от Жинзифово насочил агресията си към двамата причинители на „бедите" му. „Лошо ти се пише, ще те пребия, дето ми взимаш мрежите. Ти на мене Акт ми написа, само да те срещна, където няма хора, ще те пребия", обяснил им ситуацията родопчанинът.
За действията си бракониерът отнесе условна присъда от 3 месеца с 3-годишен изпитателен срок. Присъдата му пък ще краси таблото пред кметството в Жинзифово като част от наказанието „обществено порицание".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/1/17 15:36

    A zashto ne vzimate mrejite na zeta na RASIM MUSA ?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/1/17 17:29

    Добре че само са му взели мрежите, аз ако го хвана ще му направя близнаци. К'ъв поминък, боклук. Отивай да работиш.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/1/17 17:31

    Добре де, бракониерствата на ръководителите на ловните стопанства в К-ЛИ, Момчилград и сие от Горна Арда до Студен кладенец кой ще ги накаже? По тази логика за елени, глигани, бизони, шарани те не трябва да излизат на свобода никога. От тридесет години нахраниха и задоволиха апетита на дузина депутати, партийни централи,областни управители, общински кметове и т.н.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/1/17 19:01

    Tozi bokluk Mumun ot Jinzifovo nikoga ne e rabotil,ima edna duzina aktove.Trqbva da go vkarat v zatvora tova kelemence !!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/1/17 08:31

    Защо условна присъда? Освен че бракониерства и ще продължава да го прави, е заплашил длъжностно лице! Следващия път наистина ще посегне на служител, след като не е наказан.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/1/17 12:08

    Viv Jinzifovo nali sa ot GERB? Vijte si kakvi bokluci vi simpatazirat.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/1/17 16:21

    Към 23/1/17 08:31. Дано Бог не дава правосъдие в ръцете ти, че е видно колко ти разбира главата.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/1/17 18:20

    Към 23/1/17 16:21 . Дано Бог даде правосъдие в ръцете му,че ето до къде сме го докарали от толерасти

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.