Окръжна прокуратура – Смолян ръководи разследването по досъдебното производство, образувано за смъртта на възрастната двойка в смолянското село Киселчово, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение. По всяка вероятност двамата съпрузи са починали от измръзване. Това е и основната версия, по която се работи, и която до този момент се потвърждава от аутопсията, посочиха от прокуратурата.
Както вече 24rodopi.com писа, мъжът и жената са били открити мъртви в къщата им в смолянското село Киселчово, като сигналът за откритите тела е подаден в РУ-Смолян около 22 часа в понеделник. Починалите са 86-годишният Хакъ и 81-годишната му съпруг Хамиде.
Семейство Русеви живеели в къщата заедно със сина си, който е на легло. Именно и той е станал свидетел на смъртта им, съобщава БТА. Синът е неподвижен и не вижда, като в разказите си пред хора от селото обяснил, че майка му починала в петък, а бащата издъхнал в събота. Семейство Русеви са единствените жители в Долно Киселчово през зимата, а най-близките съседи са на разстояние около 1.5 км в горната част на селото. Кметът на Могилица обясни, че ги е видял живи за последно на 2 януари, когато им занесъл хляб. Телата на възрастните съпрузи са открити от полицая на с. Могилица, който получил сигнал, че семейството не е виждано от дни. Болният син, който има и психични проблеми, преживял няколко дни заедно с мъртвите си родители в същата стая. Според разкази на очевидци температурата в жилището била под нулата. При огледа и при аутопсията не са открити следи от насилие.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/1/17 15:56

    V bulgaria za sega pone se vijda che vsicki ste umrem taka ot bezparicie ot glad ot stud. Prosto nyama razvitie v BG.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/1/17 19:14

    затова баста

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/1/17 19:16

    МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ
    ДА ПОЧИВАТ В МИР
    И СЕГА КАТО ИДВАТ ИЗБОРИТЕ НЕ ОЧАКВАЙТЕ С ПИТИ С МЕД ПОЛИТИЦИТЕ А С ЯЙЦА

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/1/17 14:07

    Мазна Мона иска да спасява Киселчово. Какво е направила за бедните хора там? Само с мазни социални приказки, целящи продажбата на нейната къща, реставрирана с доброволчески труд, не се спасява Киселчово.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.