„Преди една година си купих плазмен телевизор от веригата магазини на„Технополис” в Кърджали с гаранционен срок до декември 2017 година. Наскоро на екрана се появи бяла лента и отидох в отдел „Рекламации”, като представих гаранционна карта и касова бележка. Споделих на компетентните лица за повредата, те ми казаха да оставя телевизора за поправка. Преди няколко дни получих SMS от „Технополис”, в който се съобщава, че рекламацията ми не е основателна и ми отказват поправка с мотива, че не се покрива от гаранцията. Следва да си получа стоката обратно без ремонт и замяна“, пише в писмо до 24rodopi.com Ерджан Мурадов от ардинското село Теменуга. Той е кмет на селото.
Мъжът поискал среща с управителя на „Технополис“, но такава му била отказана с мотив, че мениджърът не е в града.
„Беше ми обяснено, че плазменият телевизор е бил изпратен за ремонт в София, но служителите не успяха да докажат това твърдение с необходимия документ. Като редовен клиент на „Технополис”, изненадан и дълбоко съм възмутен от несериозното отношение на сервиза на веригата. Смятат, че повредата е причинена по моя вина. Няма ли Закон за защита на потребителите? У нас никой не е свикнал да се защитава, всеки търпи, мълчи и се съгласява. Никой не си търси правата.
Искам да предупредя евентуалните купувачи да си помислят преди да си купят телевизори и компютърна техника от „Технополис”, за да не бъдат ощетени като мен“, посочва в писмото си Ерджан Мурадов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/1/17 13:51

    Щом е така, повече и аз няма да купувам от там. Благодарим!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/1/17 13:59

    И на мен ми направи подобен номер със сервиз. Мотаха ме 5 месеца. Вече не купувам нищо от там. Ще се оплача в Комисията на потребителите.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/1/17 14:07

    Да се само сезира комисията за защита на потребителя,на ли са затова и затова получават заплати.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/1/17 14:29

    Браво редакцията, веднага ми одобрихте коментара.. това го публикувайте, за да видят тези, които се оплакват, че коментарите им не са одобряват!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/1/17 14:36

    Izkluchitelno ne korektni sa imah problem s laptop kupen ot technipolis na 3 tiq den se proqviha defekti i me motaeha 40 dni

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/1/17 14:44

    КРАЙ НЯМА ДА КУПУВАМЕ ОТ ТЕХНОПОЛИС.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/1/17 14:47

    Az pik sim dovolen ot moya lsd telefunken.zakupen ot tam predi godina.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/1/17 15:45

    nay skapanite stoki sa v tehnopolis -nikoy da ne kupuva ot tam......

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/1/17 16:08

    Az pık kupih televizor ot Tehnomarket
    sled edna godina se razvali
    i to po moya vina no
    vıpreki tova mi smeniha s nov

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/1/17 17:18

    Kupih Let tv 3 piti otide na popravka ipak sistiya problem samo 4akas itovae v bg nakraya svirsi garansiyata

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/1/17 17:24

    Prosto ujas bqh ostavil gsm na serviz tam i momcheto koeto raboti tam mi e zapisal greshno GSM nomera i az si chakam 1 mesec i otivam qdosan da vidq kvo stava a tva keleme obarkal nomera smqtaite kvi rabotqt tam.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен31/1/17 18:14

    Goliama chast ot svestnite hora otdavna napusnaha grada. Nyama kak da ochakvash da te obsluji nai-dobria v bransha pri 500 lv zaplata, kato drugade sashtia tozi chovek shte vzeme dosta poveche.
    Sorry za latinicata, pisha ot chujbina ...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен31/1/17 18:34

    В сервиза на Технополис където се приемат дефектните уреди работи една примадона която се държи с клиентите сякаш магазина е на баща и на всичкото отгоре ме накара да се почувствам виновен защо се е развалил уреда нямам думи ....Писах два пъти в централата им

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен31/1/17 19:48

    Движението за права и свободи спи вече 26 години! Всъщност те не спат, спим НИЕ !

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен31/1/17 20:08

    И аз съм потърпевш ужасно отношение към клиенти.... които имат гаранция за уредите по далеч от този магазин...

    ОтговорИзтриване
  16. Пазарувайте онлайн по евтино и надеждно

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен31/1/17 22:02

    Ако погледнем на нещата както трябва,то кмета на Теменуга първо трябва да се оплаче,че няма кметство,второ-път за това кметство,трето-ток има ако няма сняг,дъжд или вятър и така нататък.Да не говорим за снегопочистване.Кмете,я се стегни и иди при онези тепегьози в общината и свършете малко работа.Недей занимава редакцията с телевизори,а заведи един журналист да види къде живеете и как се "грижи" за вас местната власт.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен31/1/17 23:06

    I da ti popravqt za nqkolko meseca pak se razvalqt,tam vsicki stoki sa s defekti

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен2/2/17 19:35

    защита на потребителя ми помогнаха точно там,в този магазин ,за счупен дисплей на телефон .Телефона угасна ,пратиха го на ремонт и ми го върнаха със счупен дисплей ,твърдяха че аз съм го счупил.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.