Студентка с „Нисан“ блъсна кон край Кобиляне

Истински ужас е изживял кърджалиец в полунощ, на път за дома си.
„Изведнъж, на пътното платно до сградата на Пътно управление във „Веселчане“ внезапно изскочиха 6-7 коня. Добре, че карах бавно по заледения път. Спрях на косъм. В противен случай трябваше да избирам между сблъсък с конете или мантинелата“, разказа за изживения шок в нощта срещу събота пред 24rodopi.com бизнесменът.
Конете изскочили на бул. „Първи май“ (пътят от Кърджали за Момчилград и ГКПП "Маказа" - б. р.), където през последните 3 години станаха няколко тежки пътни произшествия със смъртни случаи. 24rodopi.com е публикувал снимки на коне на същото място и през лятото.
„Кой щеше да носи отговорност, ако бях катастрофирал и беше станала беля“, пита известният кърджалийски бизнесмен, който ни изпрати и снимка с животните на пътя.
20-годишна студентка с „Нисан“ пък блъсна изскочил кон на пътя между село Кобиляне и Ардино. Произшествието станало на 5 декември около 20.00 часа.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Перфонде7/1/17 11:36

    А сега една чудесна новина ,умажаеми съграждани
    През месец май няма да вали сняг ,и пътищата ще бъдат почистени и проходими, при летни условия ,само тук таме ще има асфалт ,повечето ще са дупки

    ОтговорИзтриване
  2. КОН БЕ , КОН7/1/17 12:09

    Няма коне на пътя !!! Това е мираж.
    Ако се удариш в нещо което го няма , - " НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ " ще ти напишат в АКТ-а.
    Ти си си виновен !!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/1/17 13:20

    октромври месец 2015 на изизане от Момючилград до СМК то ми изскочиха 3коня колкото и бавно да караш единия кон го блъснах ,чаках 2 часа полицаите и накрая се оказа че конете нямат марка на ушите си и нищо останах с потрещена кола...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/1/17 15:51

    I az vidqh 5-6 konq
    sprqh kolata s avariyni prez no6ta pitq za mom4ilgrad.
    Toa beshe predi nqkolko dena

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/1/17 08:59

    Най-редовно там някой пуска нощем 4-5 коня. Срещал съм ги в тъмното по пътното платно до Шел. И тъй като там няма осветление,се появяват внезапно пред колата. Много е опасно!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.