Нови, опасни дупки на пътя се отвориха на много места в региона след работата на снегорините, съобщават читатели на 24rodopi.com. Освен това са потрошени капаци на шахти.
Зейнали огромни дупки, които са заплаха за водачите на МПС, има на Новия мост в Кърджали, в района на Пазара, на пътя Кърджали – Момчилград и др.
Мехмет Йоздоган съобщава, че в понеделник е пропаднал в дупка на Новия мост. „Спуках гума и изкривих джанта докато пътувах от центъра на града към "Възрожденци". Сума ти пари плащаме за винетки. До кога ще търпим?“, пише до 24rodopi.com той.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/1/17 10:21

    Значи си карал доста над допустимата скорост.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/1/17 10:23

    Като на Марс е ще трябват марсоходи "Кюриосити","Спирит","Опъртюнити",такива модели коли,а и капитан планета ще е нужен,щото държава е няма,нито община.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/1/17 10:23

    Дупките са страшни по "Христо Ботев" и "Осми март", но не са от снегорините, а от леда и снега, които разпукаха екстракачеството ни хасафалт

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/1/17 10:33

    За да нямаме такива проблеми трябва да се движим с летящи чинии..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/1/17 10:36

    Visoka skorost e pri4inataa. S 40-50 km h nqma kak da se spuka gumata

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/1/17 10:40

    Ми ако очакваш с парите от винетки да оправят Новия мост........

    ОтговорИзтриване
  7. Адвокат18/1/17 10:50

    Протокол и съдиш общината

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/1/17 11:06

    Отсечката от спирка Джебел до Кърджали какво ще я правим? Уж нов асфалт, но вече с нови дупки. Колкото и фирмата изпълнител да е задължена с гаранция, на нея и излиза по-евтино с кърпежи отколкото едно качествено асфалтиране преди това. Затова, при проблеми впоследствие, гаранцията от изпълнители трябва да задължава за изцяло нов асфалт на отсечката, която се е асфалтирала.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/1/17 11:33

    Протокол - глупости. Сам си е виновен. Да се радва, че се е разминал само със старата гума. Бъдете внимателни. Зима е и то страшна зима.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/1/17 12:38

    Всяка година през зимата нещата се повтарят, само дето се плаща на едни хора, без да са свършили работата си. Така,че на изборите мислете преди да упражните правото си. Винаги е потърпевш този който плаща.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/1/17 14:00

    Този винаги кара кото за рали кар..Уж пък кара такси!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/1/17 15:29

    Днеска си направих труда да броя дупките от спирка Джебел до Кърджали.Дупките са около стотина.Огромни, част от тях изрязани, сакаш подготвени за асфалт.Всичката ни работа е такава.Има ли санкционирани за тази "отлично" свършена работа.Там вече кърпиха многократно.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.