Лидерът на Младежко ДПС в Източните Родопи Байрям Байрям даде на прокурор сайт на турски език, който е базиран в Кърджали. Спряно председателя на младежката формация били публикувани клеветнически твърдения и обидни квалификации.
От тъжбата става ясно, че свързаният с независимите депутати Лютви Местан и Шабанали Ахмед сайт, освен „новината“ от поклонението пред Тюркян чешма на 26 декември м. г., че партиите на Местан и Орхан Исмаилов (създадената от Касим Дал Народна партия „Свобода и достойнство“ ще се явят заедно на изборите, публикува и „сензацията“ за присъствие на терористи.  Авторът на материала пише, че Байрям Байрям е „доброволец на ДПС и Пеевски и осъществява контрабанда на цигари с терористичната организация „ПКК“.  Към текста е прикачена и снимка на областния младежки лидер.
„Работя в реномирана банкова институция и съм областен председател младежката структура на ПП ДПС. С последното изречение не изтъквам, че съм по-различен от всеки български гражданин. Искам да подчертая, че с посочената статия се цели моето злепоставяне и злепоставяне на ПП ДПС, която аз представлявам“, се казва в жалбата до прокуратурата, подадена от Байрям Байрям. Той допълва още, че чрез изложеното под неговата снимка директно се заявява, че ПП ДПС и един български депутат осъществяват контрабанда на терористичната организация „ПКК“.
„Не съм „платен доброволец“, както е посочено. Заемам ръководен пост в посочената българска партия и набедяването ми в престъпление поставя незаличимо петно върху моето име и моето бъдеще. Всичко това засяга и уронва честта и достойнството ми. Отразяването на подобна информация в електронен вариант значително разширява кръга на лицата, до които може да достигне“, се казва още в жалбата на младежкия партиен лидер.
Припомняме, че Народна партия „Свобода и достойнство“ декларираха, че техни представители е имало в Могиляне за годишнината от така нар. „Възродителен процес“, но хората на Касим Дал няма да се обединяват с Местан за изборите.
24rodopi.com
На снимката: Публикацията за "терористите от ПКК" и "обединените" хора на Местан и Касим Дал
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. zaferiyus10/1/17 13:35

    Доживяхме да видим Турчин да се Оплаква от Турския. Братята ни Българи ще умрат от Смях. ЕВАЛА НА БЪЛГАРИТЕ ЧЕ ИСКАТЕ БЪЛГАРСКИ ДА СЕ УЧИ В МАКЕДОНИЯ И БЕСАРАБИЯ И ЧЕ НЕ ДАВАТЕ ДА СЕ УЧИ ТУРСКИ В БЪЛГАРИЯ. От този остатъчен Род в България никога няма да стане Турски Народ. Скоро ако дпс еоод поиска и Доброволен Възродителен процес никой да не се шашне.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/1/17 13:59

    Зафо, стига философства бе, тва ли работиш по цял ден бе, пъпек?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/1/17 14:16

    Ферди Мурад и Байрам Байрам ще са в листата на ДПС Кърджали

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/1/17 14:25

    za6to ne gi publikuwate, izob6to zakriyte tazi rubrika togava ,6tom ne iskate da izlizat na qwe nqkoi ne6to,i vas vi plashat dps nali,strahlivci

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/1/17 14:31

    Кючетата почнаха да лаят от там където имат страх.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/1/17 14:36

    Браво Байрам

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/1/17 14:45

    Аа, Местан проговори на турски😁

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен10/1/17 14:55

    Eй така ще изглежда изсъхналата ръка и онемялата уста - както е на снимката ! Клетвата, клетвата ! Има господ!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/1/17 15:16

    14:25 не ги публикуват защото говориш срещу дпс сайта е ПР на дпс не ти ли е ясно

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/1/17 15:30

    до 14.55 на много политици ще трябва да им "изсъхнат" ръцете те всичките обещават и се заклеват,но на тях нищо не им се случва - споко аркадаш!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен10/1/17 15:33

    дурмуш арда..автора на статията Епърви братовчет на байрам....всяка вечер ядат и пият заедно...не мога да разбера..тази работа

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен10/1/17 16:13

    Предизборна кампания бе аркадаш,те сами си правят реклами по този начин

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен10/1/17 16:17

    15:16 много точно казано

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен10/1/17 16:54

    интересно от кога Дурмуш арда стана от ДОСТ той даже не е член на тази партия човка си е безпартиен

    ОтговорИзтриване
  15. Avtorat na KLEVETNICHESKATA STATIYA E DURMUSH ARDA- FALSHIFIKATORA NA PECHATA I DOKUMENTITE NA SDRUJENIE ALTAY. TOZI CHOVEK YAKO GAZI ZAKONITE!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен10/1/17 20:33

    ti za kakvo shte sadish zatova che oshte si v DPS pokazva kolko si turchin

    ОтговорИзтриване
  17. До zaferius много точен коментар ейваллах

    ОтговорИзтриване
  18. Durmush Arda se pishe golyam Turchin, noo e obiknoven skitnik. V Turciya ne e pusnal sina si da sluji v armiyata i go izkaral v Germaniya. ZATOVA E IZGONEN OT SDRUJENIE BALGOCHTRAKTA V ODRIN.SEGA SE OPITVA DA PREVZEME ALTAY I DA GO PREVARNE V CHAST OT PARTIYATA NA KOMUNISTA METYAN.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен10/1/17 23:54

    sbogom dps dobre dosil dost

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен11/1/17 07:55

    Защо пишете глупости този Д АРДА не е член на ДОСТ и как и с кои 100 човека ли ще помогне достаджиите
    намерете си други противници вие от д/п/с
    защо от 50 души които са създали дпс само двама бяха там
    къде са другите И ЗАЩО ПОЧЕТНИЯ ВИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НЕ ВИ УВАЖИ КЪРДЖАЛИЙЦИ А МОЖЕ ДА УВАЖИ НЯКОЙ КАТОЛИК

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен11/1/17 08:02

    родопи стига си правил реклама на дост като пишете против тях народа вижда какви сте и дост се увеличават с членска маса всеки ден с ваша помощ или не
    дано не го разбере оня от сараите какви ги вършите че ще ви спре канчето

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен11/1/17 13:31

    Този Дурмуш ли бурмуш ли арда ли река ли незнам обаче до вчера плюеше по местан и не се отделяше от оная работа на Тасим Тасим и партията на Корман а сега върти опашка на агент Павеля или Местан дето го наричат днес такива като по горния изписан индивид..Браво Байрам с теб сме тези индивиди да си стоят в Турция да не ни правят двулицемерна политика тука в България

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.