„Не съжалявам. Пак бих го направил“, това казал терористът Абдулгадир Машарипов на разпитващите го, съобщават турските медии.
Узбекът уби 39 души и рани 71 в новогодишната нощ в клуб „Рейна“. Той бе арестуван в нощта на 16 срещу 17 януари.
„Сабах“ публикува снимки на хората, които са укривали „Машарипов“ (вляво).
Терористът с кодовото име Абу Мухамед Хоросани постоянно питал полицаите дали са открили 4-годишния му син, който бил взет от трима активисти на „Ислямска държава“. „Когато бях в жилище в Силиври, те дойдоха и ми казаха, че съм издирван навсякъде. Казаха, че ще вземат детето и ще ми го върнат, когато успея да избягам“, твърдял Машарипов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/1/17 08:39

    G-n Erdogan razporedete da mu reznat glavata zashtoto tozi nqma da se spre da ubiva nevini hora

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/1/17 10:53

    затова ли се напика като видя полицаите изрод ,бесете го

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.