Областният управител на Кърджали Илия Илиев кани парламентарно представените партии и коалиции в 43-то НС на консултации за определяне състава на Районната избирателна комисия за произвеждане на избори за Народно събрание на 26 март 2017 г. Срещата ще се проведе на 29 януари, неделя, от 10 часа в зала 301 на Областната администрация.
Покани за участие в консултациите са отправени до политическите централи на ГЕРБ, „БСП-лява България", ДПС, Реформаторски блок, „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО", Атака, АБВ и „България без цензура". Всяка от партиите трябва да депозира писмени предложения за основни и резервни членове в състава на РИК и да представи съответните придружаващи документи, удостоверяващи актуално правно състояние на партията, пълномощно на представляващото я лице и др. За резултатите от проведените консултации ще бъде съставен протокол, който ще бъде изпратен в ЦИК. Ако присъстващите не постигнат съгласие за състава на РИК, Комисията ще бъде назначена служебно от ЦИК. В 9-ти многомандатен избирателен район Кърджали РИК следва да се състои от 13 членове – 4-ма за ГЕРБ, по 2-ма за БСП и ДПС и по един за РБ, ПФ, Атака, АБВ и ББЦ.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/1/17 20:43

    A защо бърза толкова. Той не е безпристрастен. Няма ли да го сменят.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/1/17 08:25

    защото има срокове и процедура
    за незнаещи!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/1/17 10:34

    той само ги събира,партиите решават.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/1/17 12:54

    Той пък защо бере грижа за изборите.Той да не се бърка там.Новият Областен ще оправи всичко.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.