Служебното правителство ще назначи нов областен управител на Кърджали, разкриха пред 24rodopi.com запознати с предстоящата кадрова промяна.
Новият президент Румен Радев ще посочи състава на Министерския съвет, но той щял да препоръча на новия премиер и човека, който ще бъде поне два месеца и половина „министър на Източните Родопи“. В момента областен управител е Илия Илиев, а преди него първият човек на правителството в Кърджалийско беше Бисер Николов.
Да се изготви списък за областни управители, е поръчал Радев, писа “24 часа”.Щели да бъдат сменени кадрите в онези области, в които БСП отчита по-сериозни проблеми в подготовката за предстоящите парламентарни избори. Дори вече била създадена банка от кадри, които евентуално да поемат работата. Кандидатите трябвало да отговорят на критерии, спуснати от Радев и “Позитано” 20. Тази практика не е нова - областни управители са сменяни и от последните две служебни правителства на Марин Райков и проф. Георги Близнашки.
Кърджалийската БСП няма да праща списък с имена на Радев, поясниха от местната организация. Тя ще се съобрази с решението на Националния съвет на партията кадровите промени „да се оставят на волята на президента“.
Преди да излъчи своя кабинет, Румен Радев трябва да разпусне 43-ото Народно събрание. Очаква се да направи това на 2 февруари. В такъв случай предсрочният парламентарен вот ще е на 2 април.
Сред най-често спряганите имена за служебен премиер в последните дни е на бившия председател на Народното събрание Огнян Герджиков.
Проф. Герджиков беше два мандата депутат от НДСВ.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/1/17 14:44

    БИСЕР НИКОЛОВ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/1/17 14:48

    Ve4e e rzgovariano posta da zaeme bivhia kmet na kirkovo manev

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/1/17 15:14

    Валентин Манев е от СДС, бе майна. Изборите бяха спечелени от БСП затова от БСП ще кажат кой да е.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/1/17 15:32

    да ви кажа кои ще е Траян Бабунски със сигурност

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/1/17 15:34

    Най-достоен за този пост е Бисер Николов.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/1/17 15:37

    Всички разбирачи на седянка сте се събрали. Областен ще бъде О. И. бивш съветник от БСП и настоящ от една друга партия, но от гражданска квота.
    Това е, договорено е вече.
    След парламентарните избори БСП и ГЕРБб ще са управляваща коалиция, също договорено.
    Това е положението, не се терзайте излишно.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/1/17 16:12

    Назми Мюмюн вече е имал среща с ген Радев

    ОтговорИзтриване
  8. Инженера5/1/17 16:23

    Областен ще е от село Лисиците

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/1/17 16:32

    Tur4e chte e mai

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/1/17 16:43

    15:37 оги ти ли си бе? ам стига вече се спряга че то стана досадно

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/1/17 16:56

    БСП няма кадри зад които да застане суверена .Участваха в капитализирането ,разграбването на безценица държавата и далеч са от социалната идеология .Няма водач с чисто минало .Все едни никаквици ,които нямат никакъв авторитет и доверие пред хората .Чистите хора свършиха ,не само в БСП но и във всяка друга партия.Сега се налагат боклуците ,ефективните ,функционалните неграмотници на прехода .На преден план, излизат ,рекетьорите ,бандитите ,мафиотите ,олигарсите,мутрите ,.Ролята на знаещите ,можещите ,авторитетните загрижени за днешния и утрешния ден на хората са смачкани елиминирани ,за сметка на господството на пладнешкия грабеж на държавата ,Така ,че нов 10 ноември и държавата/ограбеното окраденото ,капитала на престъпниците / да се върне на хората .Сега и когото сложа"тМинистър на Родопите " ,слагат един "НИКОЙ "

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен5/1/17 17:04

    Реджеб от с.Лисиците

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен5/1/17 17:08

    Пенсионер ще е само за тази работа. След пенсия така се заработват, че всеки млад им би завидял.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен5/1/17 17:10

    Човек със значка ще е .

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен5/1/17 17:18

    Уговорено е да е турчин

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен5/1/17 17:48

    Ферди Мурад ти си ,честито момче

    ОтговорИзтриване
  17. Факс5/1/17 18:54

    Генерала от с.Минзухар -Новият Министър на Родопите !

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен5/1/17 20:17

    nazmi mumun e za posta

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен6/1/17 05:24

    Най - подходящ е Реджеб от Лисиците.Или както го знаете по номера на колата - ALKAPON.

    ОтговорИзтриване
  20. Nay podhodist e Antikata.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.