Десет рекламни видеоклипа ще популяризират български туристически дестинации. Клиповете са изработени с европейско проектно финансиране и са качени на сайта на Министерството на туризма. 
Десетте видеоклипа популяризират така наречените българските ден дестинации.
Това е инициатива, която промотира моделите на устойчиво развитие на туризма на територията на целия ЕС.
Видеоклиповете са с продължителност до минута и половина с по един за всяка от  ден дестинациите: Луковит, Враца, Каварна, Казанлък, Кърджали, Кюстендил, Сапарева баня, природен парк "Странджа" и Сандански, съобщава „Медияпул“.
Направен е и един общ имиджов клип с продължителност малко над три минути за всичките 12 дестинации, включени в проекта.
Клиповете ще бъдат показвани на предстоящите международни туристически изложения, на които България ще участва през тази година.
От министерството съобщиха, че ще се търси ефект и в онлайн пространството, а видеата могат да бъдат излъчвани и при бъдещи рекламни кампании на България.
Материалите са издадени и в тираж от 2 000 броя на DVD носители, във версия на български и английски език. 
Видеоматериалите са изработени от "Студио Бленд“ ООД след проведена процедура по Закона за обществените поръчки в периода юни-юли 2016 г.. Стойността на всяко видео, изработено във версия на български и английски език е 3 300 лв. без ДДС, като в тази сума се включва и изработването и доставянето на DVD носителите.
24rodopi.com
На снимката: Преди две седмици "Водното огледало" остана без вода заради строителството на съоръжение към водния обект.
В блатистата зона от южната страна на Новия мост гнезди чапловата колония на Кърджали. Това е единствената колония в България, която гнезди в рамките на населено място, затова природолюбители от страната често могат да се видят на моста, оборудвани с фотоапарати и камери

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/1/17 20:49

    ДА ЗАПОВЯДАТ ДА СНИМАТ НА УЛИЦА "ГЕОРГИ ПОПМАРИНОВ" ВЪНШНАТА НИ ТОАЛЕТНА УНИКАЛНА И ЕДИНСТВЕНА В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА.ТАКА ЩЕ СЕ ВДИГНЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ИМИДЖА НИ НА ГРАДА

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/1/17 20:50

    ДА ЗАПОВЯДАТ И ДА СНИМАТ НА УЛ."ГЕОРГИ ПОПМАРИНОВ" ВЪНШНАТА НИ ТОАЛЕТНА ,НЯМА ИЗГРАДЕНА КАНАЛИЗАЦИЯ В ЦЕНТЪРА НИ , ТАКА ЩЕ СЕ ВДИГНЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ИМИДЖА НИ НА ГРАДА !!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.