Лед скова Водното огледало в Кърджали на 3 януари. Минусовите температури образуваха ледена покривка на водната повърхност, която би могла да се задържи до следващата седмица предвид на очакваното застудяване.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/1/17 15:03

    Малиии, това не се беше случвало отдавна. Дано този студ разкара вирусите поне.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/1/17 15:04

    Ами да го опесачит , поне него , в града нама кой да се погрижи за чистотата ,поне огледалота да опесъчат

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/1/17 16:54

    да караме кънки, най- добре

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/1/17 20:52

    Пуснете децата ни във ваканция за два дни!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/1/17 21:06

    Новата година ще продължи със слънчево време още 24 часа. Това каза климатологът доц. Георги Рачев. След 36 часа започва доста сериозно заоблачаване, защото първият средиземноморски циклон за този сезон е на път да премине южно от България, а от север и северозапад ще се спусне доста студен въздух и ще ни затрупа много сняг, добави той. Снеговалежът ще започне в четвъртък и пикът му ще бъде рано сутринта в петък, на Йордановден. Очаква ни снежна покривка от порядъка на 25-30 см, в Родопите 50 см, на някои места и до 70 см. Ще има и силен вятър, който ще направи обстановката, както казват моите студенти, отвратителна. Ще има места с навявания, заяви доц. Рачев. ОБЛИЧАЙТЕ СЕ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/1/17 21:07

    Ще имаме три последователни ледени дни, в които дори максималната температура ще бъде от порядъка на минус 5 градуса. Удължете ваканцията!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/1/17 21:07

    shte hodim li na uchilishte?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/1/17 23:43

    Кмете, удължи ваканцията на децата да не мръзнат в тез училища!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/1/17 23:44

    Кмете, удължи ваканцията на децата да не мръзнат в тез училища!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/1/17 00:49

    Обявете четвъртък и петък за неучебни! Няма смисъл да стоят на студа децата.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/1/17 09:47

    Удължете ваканцията, с два дни повече училище нито ще станат по- образовани, нито по- умни, но ще изпонастинат и ще си докарат беля с измръзвания. Областния да не спи, а да обяви удължение на ваканцията

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/1/17 10:29

    Задават се ледени дни, МВР съветва да не се пътува - казаха го по нова. Децата от селата как ще пътуват??? Вслушайте се и не си мислете, че сте безсмъртни политици и си седнете на задниците. Защото после, пак някои друг ще ви е виновен......

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.