По обвинителен акт на Районна прокуратура-Момчилград е осъден Стоян Г., на 58 г., за това, че е държал акцизни стоки без бандерол, когато такъв се изисква по закон, в немаловажен случай, като предметът на престъплението е в големи размери. С одобрено от Районен съд-Момчилград  споразумение на Стоян Г. е наложено наказание от една година лишаване от свобода условно с три години изпитателен срок, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура.
Както вече 24rodopi.com писа, на 11 октомври 2016 г. на ГКПП-Маказа е било извършено претърсване на товарен автомобил, марка „Мерцедес Спринтер“ с хасковска регистрация. Автомобилът е бил спрян при влизане от Република Гърция в Република България и е бил управляван от Стоян Г. В моторното превозно средство не пътували други лица. При извършената проверка в товарното помещение на автомобила, в обособен тайник, който се намирал зад сива ламарина с червена хоризонтална линия  по средата, поставена като стена, били открити общо 22 490 кутии цигари без бандерол от марката „Palace blue slims“ на обща стойност 168 675 лева. На делото Стоян Г. се е признал за виновен. Иззетите цигари, намиращи се на съхранение в Агенция Митници, се отнемат в полза на държавата с определението на Районен съд-Момчилград. Споразумението е влязло в сила и не подлежи на обжалване.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/2/17 22:24

    Абе как така 22490 кутии с цигари, вие представяте ли си какъв обем е това, по вероятно да са 22490 КЪСА цигари

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/2/17 07:03

    Най-нещастният пътник в най-скапаният ГКПП !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/2/17 09:10

    Абе колега Анонимен 2/2/17 22:24, те дали са толкова добри по математика, имайки предвид, че тук става въпрос за алгебра и геометрия ? Така че и да им го обясняваш, надали ще те разберат !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/2/17 12:23

    Въпросът е колко му е струвало СПОРАЗУМЕНИЕТО с прокуратурата !!!!В Булгаристан и Румъния - това е реалността !Иначе това е най тъпата редакция за тъпи новини ! Включвам се на инат за да ги псу.ам и да видя колко ниско падат!

    ОтговорИзтриване
  5. zaferiyus3/2/17 12:39

    45 kasona sa tova, 45 masterboksa. Tova da ne e TIR.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.