17-годишна от село Чорбаджийско, обявена за общодържавно издирване, е била установена вчера от криминалисти на РУ-Кирково в частен дом в село Глухар, съобщиха от полицията. Момичето напуснало дома си в края на миналата година.
Както 24rodopi.com първи писа, за общодържавно издирване непълнолетната Емине Я. е била обявена на 27 декември 2016 г., като родителите твърдяха, че е отвлечена. Първоначалните данни, събрани от полицията, не насочваха към такова престъпление, посочиха от дирекцията на МВР. В хода на специализирани операции бяха извършени стотици проверки на адреси в три области в страната. Вчерашните оперативно-издирвателни действия на полицията завършиха с успех. След като непълнолетната беше открита, стана ясно, че е била доброволно
със своя 19-годишен приятел. Тя е предадена на родителите си.
За изчезването на 17-годишната Емине Я. писахме още в началото на януари. Пред 24rodopi.com роднини твърдяха, че момичето е било отвлечено и откарано в Глухар.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/2/17 11:38

    Изгоряла че чак пушак се е дигнало че е пожелала жената някой студена вода да й хвърли и опляска шип шип и пак шип..хормоните са си виновни ..родителите й да си курдисат туршии сега и момчето ако не я вземе обратно..

    ОтговорИзтриване
  2. tebe kikvo interisuva Анонимен

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/2/17 12:59

    До fiko:
    Горния коментар е самата истина..с циганията някои хора отварят излишна работа на органите на реда след като ги лъжите уж била отвлечена и незнам си какво което си го знаете че не е истина..тези родители дето имат дъщери и ги мързи да работят или не отделят достатъчно време на дъщерите си или инвестират само на синовете си имат в мечтите си да си омъжат дъщерите си на паралии по този начин си мислят че дъщеря им стане ли паралийка ще има и за майката..но такива винаги накрая си лижат ВЪТРЕ В ШЕПИТЕ СИ..затова младите бягат от тях без да ги питат на този който им дава усещания и тръпки и е по Добър тъпкач.винаги са казвали пари може да имаш но си слаб тъпкач и затова си въртят опашките на тези които им мъжете им са с пачки

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/2/17 14:06

    Пишете името на момчето!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/2/17 21:46

    do fiko-ti pik si opravi bor4ovete,4e diljish pari na cqlata firma,ta posle komentiray drugite !!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/2/17 23:08

    i kakvo ot tova sega ste stane cee bremenna i hadi pak ciganski razpravii stiga dee nqmate li druga rabota

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/2/17 11:16

    Циганска работа

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.