Кърджалийка поиска 30 000 лева обезщетение за счупен крак при пътно произшествие. Искът на жителката на областния град бе предявен към застрахователна компания.
Н.Л. била блъсната от лек автомобил. Инцидентът станал на улица между блоковете 3 и 4 в кърджалийския квартал „Възрожденци”. При пресичане, жената е ударена от водач на „Фолксваген Джета”, разкриха пред 24rodopi.com запознати с инцидента. Вследствие на удара била счупена дясната бедрена кост на Н.Л. Жената прекарала три месеца в гипс, като по време на възстановителния период се наложило престой по различни специализирани заведения.
Близо две години след инцидента, кърджалийката потърси правата си от компанията, сключила застраховка „Гражданска отговорност” с виновния за произшествието шофьор. Н.Л. претендира за обезщетение в размер на 30 000 лева. Окръжният съд в Кърджали обаче оцени претърпените неимуществени вреди на 7 500 лева. Това е и сумата, която застрахователната компания трябва да заплати на пострадалата жена.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/2/17 10:56

    Иде "ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО"
    Демеди демейин.
    Готвят се като за "война".
    350 автобуса ще возят безплатно тези ,които ще гласуват за ДОСТ!
    Брат с брата,мъж с жена си ще се намразят!
    Иде разделение и омраза!Чок язък...
    Цялата държавна машина и общините работят за ДОСТ...
    РАЗДЕЛЕНИЕ,ОМРАЗА,МОБИНГ .
    Огромна преса и натиск на всички нива.
    Опомнете се братя Български Турци.
    Опомнете се докато не е станало НЕПОПРАВИМО.
    Гиттигиниз йол учурумдур!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/2/17 06:37

    Да ви го туря ,,,,,

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.