Ако БСП влияеше на президента Румен Радев, в Кърджали нямаше да стане тази щуротия. Нямаше за областен управител да бъде назначен човек на Огнян Герджиков, който за нищо не става.
Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Стефан Данаилов. Водачът на две кандидат-депутатски листа на БСП визира новия областен управител Начо Ковачев.
Припомняме, че неговото назначение предизвика гневна реакция от страна на кърджалийската организация. По-късно се разбра, че БСП Кърджали искала за областен управител местния лидер Георги Кючуков, но „достаджийски (приятелски) огън“ попречил на назначението(вижте тук). Така наяве излезе скандалът „Лидер на БСП подкарал кола след консумация на алкохол“.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.