www.24rodopi.com

Александър Симов: ДПС е политически опонент, но врагът в България е ДОСТ, тъй като е под чуждо влияние!

събота, февруари 111коментара

Водачът на кандидат-депутатската листа на БСП в Кърджали Александър Симов обяви партията „Демократи за отговорност, справедливост и толерантност“ (ДОСТ) за враг. „В Кърджали нашият враг е ДОСТ, а не ДПС, който разглеждаме като политически опонент“, категоричен бе пред журналисти Симов, който коментира своята номинация.
Журналистът досега има зад гърба си кампания за евродепутат. Както вече 24rodopi.com писа, пленумът на БСП утвърди водачите по области.
Снощи националното ръководство предложи за №1 в Кърджали бившия шеф на разузнаването Бриго Аспарухов, но тази сутрин изненадващо за водач в Кърджали бе посочен Симов. Пленумът го подкрепи единодушно.
"Сега в залата проф. Ваня Добрева каза, че всъщност истинският враг на БСП като партия в Кърджали трябва да е именно ДОСТ - като партия, контролирана от чужд лидер. Така че аз съм склонен да споделя нейното разбиране. ДПС са ни противник, но ДОСТ са истинският враг, който трябва да бъде преборен, тъй като чуждо влияние, по този начин осъществено в България, е нещо недопустимо", каза журналистът, който е и член на Изпълнителното бюро на БСП, цитиран от Канал 3.
Симов припомни, че партията е печелила депутатско място в региона (Милко Багдасаров – бележка на 24rodopi.com) и прогнозира, че този път ще успее да вземе мандат.
Александър Симов е член на редколегията на вестник "Ретро". Роден е през 1977 г. в Стара Загора. Завършва журналистика във Факултета по журналистика и масови комуникации на Софийския университет. Работил e като журналист във вестниците "Стандарт", "Пловдивски труд", "Земя", "Дума".
24rodopi.com
Изпрати :

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи