Полицейска закрила е оказана в РУ-Кирково на 17-годишен иракчанин, който е бил установен в покрайнините на село Чорбаджийско. Чужденецът е бил проверен в хода на специализирана операция на полицейското управление за опазване на обществения ред и противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Полицаите изяснили, че младежът е напуснал регистрационно-приемателен център за бежанци. По случая е уведомена Районна прокуратура в Момчилград.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Тези дето минават границата незаконно им се оказва полицейска закрила срам и позор !!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/2/17 12:23

    Ами на 17 години е и затова му е оказана полицейска закрила, въпреки че общо взето аз нямам понятие какво всъщност ще рече това. Я, там редакцията, обяснете подробно.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/2/17 13:15

    Обеснението е следното .Нали Борисов взе от европата 180милоина пари .Борисов обеща срещу тези пари закрила от полициата ,от прокуратурата и съда и свободно може да се разселват навсякъде където си искат на територията на България без обезпокоявани от никого .Тава значи -Вие давате парите и по-вече не мислите за бежанците .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/2/17 13:25

    До 13;15,ти просто си уникално тъп.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/2/17 18:21

    само 12 месеца зима е спасението от тия, всички са на 17 години.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/2/17 22:50

    Става дума за 17 годишен,я си помислете малко бе!поставете на негово място собственото си дете.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.