Отчетът на програмата за 2016 година  „Заедно за успеха на Кърджали" бе приет от Общинския съвет. Той бе залегнал като първа точка в Дневния ред на разпоредителния орган на 20 февруари. Съветниците от опозицията се въздържаха от гласуването.
„Основната цел на общинската администрация е утвърждаването на Община Кърджали като съвременна европейска община с устойчива икономика. В тази насока са и мерките ,заложени в Програмата за устойчиво развитие 2015-2019 г. В програмата са заложени редица мерки в няколко направления. Цели се подобряване на бизнес инфраструктурата и бизнес климата на територията на общината, подкрепа на развитието на туристическите обекти и атракции, подобряване на състоянието на пътната инфраструктура и градска среда, развитие на общинската транспортна система, инвестиране в образование, култура, социални и младежки дейности и спорт, подобряване на достъпа до социални услуги", посочи по време на отчета кметът Хасан Азис.
Снимки: 24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/2/17 16:02

    Уличното осветление коя точка е???

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/2/17 20:47

    Уличното осветление а дупките КМЕТЕ КМЕТЕ КМЕТЕ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/2/17 20:55

    Кучетата коя точка е?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/2/17 08:36

    И за осветлението и дупките и за кучетата просто ЗАБРАВЕТЕ.И да ги има там някъде между редовете един ден ще бъдат забравени.Бъдете сигурни в това.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/2/17 10:19

    Какви успехи бе кмете,кое работи в града осветление не свети ,разбете улици и тротоари мръсотия от всякъде детски площадки превърнати в паркинги.Преди години зад блок Мургаш имаше детска площадка с петленце конче и други пързалка къде е ...улица Драва е дупка до дупка ремонт не е правен от 30години.Кмета не се интересува от тези неща мисли се само за избори.Излезте направете една обиколка из кварталите и денем и нощем да видите в какво състояние е града.На булевард Беломорски бяха сложени ограждения от вериги къде са те ?Всичко е изрязано.Шахтете пълни с боклуци и листа и като завали дъжда улиците се пълнят с вода Къде е контрола ?Имаме хубав парк Простор потънал в мрак една лампа не свети .И на Беломорски е така една ако свети 5 не светят.Това улично го говорите с години и нищо не става .Къде отиват парите на всички данъкоплатци в кой джоб.Назначи хора които разберат от работата си защото в общината има хора без нужното образование.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/2/17 12:30

    заедно в мизерията!
    заедно демек - бкп, бсп-1; герб-1; дост-3 или дпс-2 и 1 дост.., нейсе честито ви, пременил се Хасан и Иван пак в тия - гладен, окраден, ей хе хее 11 милиарда ги чакат, чоджум , кой мисли за вас, само гласовете за 50 лева и до там, ама нерде акъл , бате, йок кукуриго акъл, бабушка приехала от герб, бкп, а забравихте най-важното, от кои бяхте измамени - възродители и възродени, българи , турци, цигани доносници, гюле аркадашлар и умната, всичко зависи от вас как ще наредити картите за по малко по хубав не само на тях, а на останалите народ. и след това не се оплаквайте и назовавате в магазина думата пара йок чок фена булгар и тюрк

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/2/17 13:03

    osven momcilgrad vsicki drugi gradove na kirdjaliysko sa koceni ama v momcilgrad somo edin mandat i tocno tam dost ste speceli

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.