Фолкпевицата Анелия пропя на турски. Тя пусна нова версия на песента си „Дай ми още“ със заглавието „Unutamam“. Клипът е заснет в Истанбул.
Снимано е в Чираан сарай, Синята джамия, Капалъ чаршъ, църквата-музей „Света София“, мостът над Босфора,посочват от екипа на певицата.
„Дай ми още“ е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, текстът е на Петя Радева. Турският вариант е дело на Тони Стораро.
24rodopi.com
Снимка: Архив на Анелия
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/2/17 07:45

    Ще пропее и на китайски ако и се плаща.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/2/17 08:41

    Че тя си е такава

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/2/17 08:52

    Вие Туркомразците какво от това,че Анелия пее на СВЕТОВНИЯТ език Турски.
    Турски се слуша многократно повече от Българаски.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/2/17 10:45

    То да е само Анелия.
    Що патриотари и атакисти разни ще пропеят още охоооо.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/2/17 13:46

    Kak moje edna tupa statiq da vi nastroe BG vs TR

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/2/17 20:34

    /ziko/ ce tya propyala na turski da e jiva i zdrava.no tamoshnite i vikali analiya-shto li.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/2/17 00:25

    Хайде всички на курсове по турски език,да научиш език императорски срам ли е да ми кажете вие, Англия: Америка са малко далечко от нас,най изгодния за нас пазар си остава султан Ердоганската империя,турския език е много богато, и затова ви препоръчвам господа атакисти,,най скоро време всички певици ще пеят на турски и тогава ще ви е трудно да прегълтате факта,защото арабските пари са у Ердоган,,

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/2/17 06:41

    Парите правят борбата

    ОтговорИзтриване
  9. VAPROSAT NE E V STATIYATA? VAPROSAT E: ZASHTO V BG SE TOLERIRA " ETNICHESKIYAT NACIONALIZAM" i KSENOFOBIYATA i SE PREDSTACYAT KATO VID PATRIOTIZAM???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.