ДПС ще се бори за добър резултат на предсрочните парламентарни избори. Това заяви пред журналисти председателят на партията Мустафа Карадайъ след като внесе 6854 подписа в ЦИК за регистрация на ДПС за участие в изборите, пише „Новини Бг“. Победители на президентските избори бяха българските граждани и желанието за промяна, очакванията ни за тези избори са желанието и волята за промяна да победят, заяви Карадайъ. Според него като основни опоненти на тези избори са от едната страна системата и системността, а от другата - антисистемата и антисистемността. ДПС безспорно е в полето на системните партии, подчерта председателят на партията. В момента виждаме надпревара в полето на популизма, заяви Карадайъ и подчерта, че ДПС няма да си позволи това.
ДПС има ясна, изпълнима програма, ясен план за реализацията й и ясна визия за политическа и финансова стабилност в страната, посочи той. Имаме ясна програма за икономическо развитие на страната и за по-добро бъдеще на всички български граждани, допълни Карадайъ. ДПС смята, че е нужно ценностно мнозинство, вместо безпринципни такива, каквито е имало в предишния парламент и които са довели до предсрочните избори. Нашите очаквания са да има ценностно мнозинство в Народното събрание, за да има стабилно управление в страната и развитие на страната, посочи той. "Предпочитаме достоен враг, отколкото недостоен дост", каза Карадайъ в отговор на въпрос до колко сериозна конкуренция на ДПС могат да бъдат партиите ДОСТ, НПСД и ДРОМ.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/2/17 11:34

    Напред ДПС, да смачкаме мизерните предатели на България!

    ОтговорИзтриване
  2. Zaferios8/2/17 12:59

    6e sma4kate ama s -13 deputata.6e se sma4kate vzaimno za deputatskite mesta.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/2/17 13:03

    hey gidi vanço naş karadayıço şte vidite na izborite koy kogo şte vidi

    ОтговорИзтриване
  4. Защо Карадайъ не излиза за депутат от родния си Смолянски район ?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/2/17 13:58

    Защо не публикувате истината за 28 годишното управление на ДПС...Хората от пасене на трева не знаят къде се намират...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/2/17 13:58

    Sonuna kadar HÖH yani DPS
    Ölmek var ,dönmek asla.Hayinlere asla itibar etmeyeceğiz ve bunların tehditlerine ve iftiralarına en kısa zamanda şiddetli bir şekilde cevap vereceğiz.Unutulmamalı ki biz DPS sevdalıların dostluğuna güvenilir ama düşmalığında korkulmalıdır.Sizler DOST= FETO ,kendize yer bulamayacaksınız hele ki TC yi kandırmanızın bedelini çok ağır ödeyeceksiniz.
    Siz hainlere PKK lara FETO cular ve DEAŞ cılara duyulur

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/2/17 13:59

    Какво значи "след като бъде одобрен"

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/2/17 14:02

    Sonuna kadar HÖH yani DPS
    Ölmek var ,dönmek asla.Hayinlere asla itibar etmeyeceğiz ve bunların tehditlerine ve iftiralarına en kısa zamanda şiddetli bir şekilde cevap vereceğiz.Unutulmamalı ki biz DPS sevdalıların dostluğuna güvenilir ama düşmalığından korkulmalıdır.Sizler DOST= FETO ,kendize yer bulamayacaksınız hele ki TC yi kandırmanızın bedelini çok ağır ödeyeceksiniz.
    Siz hainlere PKK lara FETO cular ve DEAŞ cılara duyulur

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/2/17 14:03

    Всички ще се разкарате и ще дойде ново правителство,така да знаете!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/2/17 14:03

    Лютви Местан беше председател на ДПС в годините, когато народът от Кърджали тръгна да бяга на Запад, а всички в България мразеха ДПС. С какви очи се изправя пред хората и говори против ДПС. Заради този агент Павел хората намразиха ДПС.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/2/17 14:18

    ДПС ,ДОСТ ове разни,всички сте един дол дренки,На народа му писна от вас

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/2/17 14:44

    Ейййй Лютви Местан /това е речника на приятеля му Ердоган/защо ти когато беше в ДПС тези неща които ги говориш сега и обещаваш не ги каза,а говореше точно обратното,мислеш че хората ти вярват ли Като те изгониха от ДПС защо си мислиш че хората ще тръгнат подир тебе.Въобще не си искрен

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/2/17 15:06

    И Лютфито разбра че от Дпс нищо не става и се отказа

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/2/17 15:49

    do14.02 ti may bırkaş patiite be aretlik chp=dps =daeş pkk da ne kızılbaş

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/2/17 15:51

    А БЕ ХОРА НЕВИ ЛИ СТАНА ЯСНО ЧЕ ЦЕЛТА Е ДА СЕ РАЗЦЕПИ ДПС ТОВА Е ПОЛИТИКАТА НА ГОЛЕМИТЕ ПАРТИИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ИСКАТ НИЕ САМИ ДА СИ ВКАРВАМЕ ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ НО ЩЕ ГИ РАЗОЧОРОВАМЕ И ТОЗИ ПЪТ,, НАПРЕД САМО ДПС

    ОтговорИзтриване
  16. Този от 13,58 ,Ти ако пасеш трева да не мислиш че и другите са като теб.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен8/2/17 17:52

    ДПС има коалиционен план и той е отворен за всички партии с проевропейско мислене. ГЕРБ и БСП са сред тях Делян Пеевски пак ще става депутат
    ДПС е готово за коалиция с ГЕРБ и БСП

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен8/2/17 18:30

    До 16:05 заради такива като тебе България е на това дередже.Продължавай да развяваш знамето...

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен8/2/17 18:34

    В Кърджалийска област има умни хора ... да знаете редакцията...

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен8/2/17 21:21

    В Кърджали депутатската листа пак, старата песен на нов глас ли ще е?Без никаква промяна..... шинди олмадъ бу иш бойле.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен8/2/17 21:57

    18:34
    ...умни хора,, учи мама да не работиш,, свърши това време. очевадно е. вижте какво става горе. всеки иска лекото и мекото, а за работа мераклии няма. И тук и извън тук им трябват хора за работа, а не за празни приказки. БЮРОКРАЦИЯТА Е НАВСЯКЪДЕ В ПОВЕЧЕ по света. Лично мое мнение и виждане на нещата. Дано да греша, НО едва ли ... Със здраве:)))

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен8/2/17 22:23

    Според Г-н Карадайъ "като основни опоненти на тези избори са от едната страна системата и системността, а от другата - антисистемата и антисистемността. ДПС безспорно е в полето на системните партии, подчерта председателят на партията"(видно от текста). Тук е важно да се разшифроват "системата и системността", съответно и системните партии. От изживяното през последните 30 години в България системните партии в България са партиите управлявали и поддържали системата през този период т.е.партиите производни на БКП преименувани като БСП и коалиралите се с нея НДСВ,ДПС,АТАКА и т.н.От тук възниква и логично е да се зададе въпроса дали според Карадайъ ГЕРБ е системна партия. Второ за какви промени говори така, че да се харесват на избирателите, защо сега се сетиха за тях като системните партии по негово разбиране имаха тази възможност много от преди да направят тези промени, защото бяха на власт доста дълго време от този период. Г-н Карадайъ дали ще има добрината да назове по име тези промени, които евентуално цели, за да не изпадне самия той в ролята на популист.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен8/2/17 22:49

    КОЙТО КАЖЕ ИСТИНАТА В ДПС ТОЙ ИЛИ ТЯ Е ВРАГ

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен8/2/17 23:13

    ДПС ЗА ДОСТ НЕ СА ВЕЧЕ ДОСТОЕН ПРОТИВНИК ДОСТ ВСЕ ЕДНО Е БИК А ДПС КОКОШКА

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен9/2/17 10:29

    Ne varvayte na tia lijsi ot DOST. do sega baha DPS .a dneska iskat da rasepat DPS. no naroda nama da pozvoli. Samo DPS ,se izbirame 4 deputata ot Kirdjaliyski rayon za DPS.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен9/2/17 16:04

    Do 13.59
    Sha pitat Erdogaz. Ako kaje evet, i iztrebitelite sha kazvat evet. te sa nominimirani pirani.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.