www.24rodopi.com

Скандал за листата на ДОСТ-НПСД! Хората на Местан: Шабанали няма подкрепа, а иска второто място!

петък, февруари 170 коментара

„Най-много номинации за кандидат-депутатската листа на ДОСТ в Кърджалийско има Лютви Местан, следван от Мехмед Ходжа. Категорично това са хората, които трябва да бъдат №1 и №2 в листата, такава е волята на всичките ни партийни структури. Трети по брой номинации е Ергюн Бекир от Джебел, следван от Исмаил Кьосеюмер от Момчилград, а на пето място е Шабанали Ахмед от Черноочене. Последният обаче настоява националното ръководство да не се съобразява с номинациите и да го постави на второ място. Изпълнителният съвет трябва да спази правилата и да се съобрази с волята на актива, иначе на изборите ще има наказателен вот срещу листата на ДОСТ и НПСД“, заявиха в редакцията на 24rodopi.com местни активисти на партията на Лютви Местан, като двама от тях са в Националния съвет.
Любимец на местните съвети на ДОСТ се явява Мехмед Ходжа, но пък Шабанали Ахмед подчертавал, че основно той работи в Турция и той организира автобусите с изселници.
Както вече 24rodopi.com писа, Местан ще води листата на партията си в Кърджали, но второто място по всяка вероятност ще бъде отстъпено на партията на Касим Дал – НПСД, и то ще бъде заето от бивш общински кмет.
24rodopi.com
На снимката: Ще седне ли Шабанали Ахмед между председателя Лютви Местан и най-одобряваният достаджия Мехмед Ходжа? Активът в Кърджали не иска това да се случи
Изпрати :

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи