Солидно почерпен мъж тръгнал да се прибира в обезлюденото си село, но падайки се ударил сериозно и останал дълго време да лежи край пътя.
Притекли се на помощ младежи го спасиха от измръзване през нощта, съобщиха за 24rodopi.com жители на селата Бойно и Кокошане.
„Снощи към 20 часа ни казаха, че край пътя има паднал човек. Помислихме си, че някой е бил блъснат от кола и зарязан на място. Тръгнахме от Бойно за Кокошане. Карахме внимателно, за да не го подминем в тъмното. Открихме 30-годишния Реджеп след около 2 км. Вдигнахме го, опитахме се да го посвестим. Лицето му беше в кръв. Закарахме го в къщата му. Живее в мизерни условия, самотник е“, разказаха пред 24rodopi.com двамата спасители Суат и Дженгиз.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Jiveel v mizerni uslovia s sigara i bmw jacke az v Ewropa nemoga da si go pozvolya

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/2/17 12:27

    Allah, Господ, Бог както и да го наречете да ни е на помощ...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/2/17 12:52

    Do 12:06
    Понеже си пълен идиот и егоист, господ не ти позволява да живееш по-добър живот.
    Този човек порасна без майка. Живее ден за ден и се храни помагайки на комшии...
    Роднини и близки го подържат колкото да отцелее.
    Не бъдете злобни хора. Помислите си какви хора има в света и си радвайте че не сте зависими и гладни...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/2/17 13:07

    Стига сте се плюли, бе. Тези младежи са направили едно изключително добро дело. Спасили са човешки живот! И никакво значение няма дали човекът е бил пиян или не, дали пуши или не, дали има яке бмв или не. Как може да сте толкова тесногръди.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/2/17 14:08

    Браво на момчетата евала

    ОтговорИзтриване
  6. 'pakli ti be covek malede I stika

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/2/17 20:28

    А ва Ержеб колко пъти ти казваме да пиеш в нормите ти но ти не слушаш .. един ше изядеш пълито..Браво на момчетата дали втори живот на Ержеб преди изборите..ще грабне бутилката пак ха да видим ямболска или кайълишка ще за последно беше от дост

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/2/17 20:28

    А ва Ержеб колко пъти ти казваме да пиеш в нормите ти но ти не слушаш .. един ше изядеш пълито..Браво на момчетата дали втори живот на Ержеб преди изборите..ще грабне бутилката пак ха да видим ямболска или кайълишка ще за последно беше от дост

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/2/17 22:39

    Какво като пуши или носи якето на бмв което му е подарено бе, ти осъзнаваш ли какво изпитва този човек всеки ден.? В "Европата" в която ти живееш сигурно нямаш такъв "лукс" защото може би ходиш на заведение всеки ден вместо да се захванеш за някоя работа. Защото "В моята Европа" където аз живея хората които работят винаги имат лукса да си кажат "има и по-лоши варианти отколкото нашия" ,ти на колко години си че си позволяваш така да се "подиграваш". В Европа знаем какво се прави ,чакат уикенда да дойде и да седнат на шведската маса. Аре моля ти се а този човек чака следващия ден не знаейки дали ще получи парче хляб. Пушач си е човека кво да се прави НО това не означава че не е социално слаб.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.