Нова Република призова десните хора в България решително да се противопоставят на намеренията на БСП да откъсне страната от Европейския съюз.
Дясното обединение декларира, че "БСП застрашава и териториалната цялост на България, защото начело на червените листи застават говорителите на пропагандната война с лъжи за „наближаващия разпад на ЕС“ и най-шумните защитници на незаконното анексиране на Крим преди три години".
Тъмносините са особено афектирани от това, че журналистът Александър Симов е начело на червената листа в Кърджали, съобщава „Оффнюз Бг“.
„Те облъчват българската публика с лъжата, че е нормално през 21 век една държава да откъсва територия от друга държава със сила. Те се противопоставят на целия демократичен свят, към който България принадлежи. Един от тях води листата на БСП в Кърджали – дали ще каже на хората там, че е напълно нормално утре Турция да си анексира това кътче от България?“, пише в позицията.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/2/17 08:50

    А къде е Българската държава и що не полага достатъчни грижи за районите с смесено население,а гледа само за крадливия,корумпиран катун София....Източна Румелия с референдум трябва да се отдели от Софийското робство и хората ще търсят инвестициии от Турция,Гърция,Русия,ЕС,Сърбия...до кога провинцията ще робува на кръвопийците от крадливия и корумпиран катун София.....София не е БЪЛГАРИЯ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/2/17 10:16

    Кънев, както обикновено, говори простотии!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/2/17 12:11

    За лица които СА забравили или не са чели ИСТОРИЯТА:АНРИ ТРОЯ-френски писател.Книга:Екатерина ВЕЛИКА изд.1988 г.изд.ОФ гр.София:1762 г.22.Декември Е.Велика се коронясва в МОСКВА.1768Г.ДЕКЕМВРИ е обявена война на Турция.1771 г.превзет е КРИМ.1783 г.Русите окупират КРИМ.1783 г.Русите окупират Крим.1784 г.Анексиране на Крим.1787 г.Пътуване на Е.ВЕЛИКА придружена от всички западни посланици до КРИМ.1789 Г.Победа на СУВОРОВ над Турците.1792 год.На 29.Декември1791-9 Януари1792 в Яш се сключва руско-турският МИРЕН договор.Та да си дойдем на предизборните лъжи и МАНИПУЛАЦИИ:Колкото КРИМ е УКРАИНСКА толкова КЪРДЖАЛИИСКО е Турска територия:Да в кърджалиско живеят етнически Турци те са най лоялни и трудещи се БЪЛГАРСКИ граждани!Недейте търси под ВОЛА теле:На страната са нужни истински ПАТРИОТИ ДА УПРАВЛЯВАТ С ЧЕСТ ТОЗИ ТРУДОЛЮБИВ НАРОД.НАЙ ПОСЛЕ СЕ ОСЪЗНАЙТЕ...!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/2/17 12:14

    За Анексиране от Турция надали не се знае но за обезлюдяване се знае на твърдо че след 20 години в Кърджали и околностите му а след 30/40г няма да има люде и в цяла България която старо поколения ще загине и всички от младото поколениеи щесе изселят по западните Държави.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/2/17 13:31

    А тия народни представители,разни кметове,народни съветници с какво са били полезни за да немаше обезлюдяването на областа,южна БГ...гледат си своя интерес от къде каква далавера-алавера да си въртят...за това пълен бойкот на изборите

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/2/17 14:40

    До: 13:31
    Браво, приятелю и аз като теб ще сторя-НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ или по-точно казано ПРАЗНОТО КВАДРАТЧЕ.
    А МНОЗИНА НА КОНЦЕРТ НА ВАСИЛ/КЕЦА/ НАЙДЕНОВ, на риба, на гъби, у дома, БОЙКОТ БРАТЯ БЪЛГАРИ. СПАСЕНИЕТО Е ТАМ. ПИСНА НИ ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА НА СОФРАТА, А 80% едвам свързващи двата края. ЛЕСНО СЕ ГОВОРИ, АМА ТРУДНО СЕ ИЗПЪЛНЯВА. ИСКАНЕТО НИ Е ЗА СОЦИАЛНА ПРОМЯНА, а не за ПОДМЯНА. РАЗУМНО БАЙО ГЛАСУВАЙТЕ.
    Спокоен ден БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ и Бог да пази България!

    ОтговорИзтриване
  7. zaferiyus14/2/17 15:00

    Велика ТУРЦИЯ е страна Гарантьор на Турците в Гърция, Кипър, Нахчиван и в България. По силата на тези спогодби се наложи да въдвори ред в Кипър през 1974 година. С България договорът изтича през 2021 година. Има договори и за Керкук, Мусул и за границата с Сирия. В момента по силата на договора с Сирия се прави 10 хиляди квадратни километрова свободна зона където ще бъдат настанени предимно ТЮРКМЕНИ. България продължава да нарушава правата на Турците като Училища , Преса на Тюркси и с Непризнаването на статута на малцинство. Надали Турската армия ще въдвори ред в Кърджалийско Но България ще бъде принудена да Върне Исконните права на Турското Малцинство.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/2/17 15:41

    Рамадан Кънев заслужава да бъде президент,министър председател на новата автономна област с столица Кърджали....Браво на Кънев за хубавите думи та управниците националните предатели да си помислят малко за какво става въпрос и какво предстои пред България

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/2/17 17:22

    Тука няма един нормален коментар. Родопите не са Крим, какви изтичащи договори ви тресат. Това са пълни глупости. България е част от ЕС никой неможе да откъсне нищо вие нормални ли сте. Колкото до Турция едва ли им пука за БГ в момента, те скоро ще се събудят в гражданска война. Ердоган изолира Турция все повече, но не мисля, че това се харесва на хората. От една светска и развиваща се държава с добра икономика, Турция се превръща в ислямизирана република ръководена от диктатор. И един въпрос към всички български турци: ще забулите ли гримираните си дъщери, които изглеждат като манекенки? Или ще спрете да ядете кюфтета? Не мисля, по-добре всички заедно да работим за една България! Стига с това откъсване и пропаганда целяща да раздели народа. За да не се съберем като в Румъния и да изметем политическата сган

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/2/17 18:11

    Радан гея. Турция скоро ще е в гражданска война. Никой не ни иска. Хора обединете се и изметете политическата сган, турците ли са добре в Кърджали или българите, или пумаците и циганите. От години ни плашат с бунтове и автономии, а всичко е просто: Разделяй и владей! Ако излезнат всички заедно пред общината на протест като в Румъния, ще ги питам политиците какво ще правят! Но не ние се занимаваме още с несъществуваща омраза

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен14/2/17 19:12

    "Умникът Кънев", да коментира преди всичко въпроса за това "кога и защо Косово бе отцепено от Сърбия", след като никога не е бил албански ??? Да чете история за да не дрънка глупости за "анексиране на Крим". "Киевска РУС",а не "украински Киев" ... ???

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен14/2/17 20:10

    В България от българина не може да се очаква единство като у Румунците....пред парламента кога се вдигат на протест повечето са предатели и мекерета които за 30-40 сребърника са си продали гъза си.....абсурд е в България да стане както в Гърция и Румъния..народа спи дълбок мечешки сън и е свикнал на мизерията,глада,обещанията,лъжите на крадливите ни управници....иначе и в България трябва една кръвна революция и предателите и убийците на народа до 9-то коляно да се обесят,...но няма кой да поведе народа и всеки си гледа интереса си

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен14/2/17 20:11

    А какво търси руския окупатор в Чечня,тя също ли руска територия.В Крим до 1945 г.татарите бяха 90 % от населението.Сталин за 24 часа ги напълни в товарни(за животни) вагони ги разпръсна из цяла Русия.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен14/2/17 20:14

    Тази година е решаваща за ЕвроГейския съюз,предстоят избори в Франция,Холандия,Германия,Италия и нищо чудно да се разпадне дереи после какво прави България.....? От великите сили искат ново териториално разделение чак от река Ефрат до Австрия.......така че шоуто тепърва предстои

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен14/2/17 23:15

    Че в Кърджалийско няма нито един българин живеещ там,какво му е да се раздели от София, много му пука на шопа за феса, феса му трябва само когато строителството потръгне в София,

    ОтговорИзтриване
  16. Фесов15/2/17 07:12

    Рамадане, говориш пак глупости ! Не си ти човека, който се коалира с приятеля на Ердоган-Касим Дал, а п*деруго ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.