Общинският съвет за намаляване на риска от бедствия на територията на община Момчилград проведе първото си заседание за тази година. На него бяха приети правилата за работата му. Беше обсъдена ситуацията около снегопочистването в общината през изминалия месец. Членовете на съвета се обединиха около мнението, че не се е допуснало да се стигне до кризисна ситуация въпреки обилните снеговалежи и отрицателни температури.  
Съветът е постоянно действащ орган, който провежда заседания поне веднъж на 6 месеца. Негов председател е кметът на общината инж. Сунай Хасан, заместник е секретарят на администрацията Бахатдин Ахмедов, а секретар - Митко Димитров, старши експерт Гражданска защита и ОМП в общината. В състава на съвета влизат още заместник-кметовете на общината, главният архитект, представител на Общинския съвет, на полицията и пожарната, ВиК, Клиентския енергиен център, на Пътно поддържане, на болницата, на горското.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/2/17 16:40

    Za kakvo snegopocistvane govorite be gospoda,kak ne vi e sram

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/2/17 16:51

    Леле мале какво почистване беше под всякаква критика!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/2/17 17:11

    най зле беше почистено в Момчилград особено в центъра

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/2/17 19:01

    Добре че духна южняка и дъжда го омете. Иначе бяхме пълен резил.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/2/17 21:23

    Момчилград беше непочистен и поледицата беше страшна.Да не ми говорят,че не са допуснали бедствено положение,а да глобят почистващата фирма,която не си свърши работата!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/2/17 21:43

    Само така, само събрания и събрания до откат. Да се види кой ни управлява. Кадърно или некадърно няма значение, все ще ни духне нещо, разбира се предпочитаме "южняка" иначе народа и нас ще ни издуха заради тази засн(е)ижена обстановка. Резилтатът не подлежи на коментари, сигурно скоро ще ни се отвърне като отговор "гласа" на иначе безгласното мнозинство.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/2/17 22:13

    глупава новина.... единствено изнервя момчилградчаните

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/2/17 23:53

    Само ДПС, кадърно некадърно тва е пулжението. На изборите отиваш гласуваш за ДиПСето и се спасяваш - 1 кг ориз, па мож една бира с две вафли, кейф майка. Снега ли? Къде виждаш сняг бе чоджум, само мислиш да клевтиш ДпС,ти сигурно си ДОСТ, пардон душманин начи. Брей, че главобъркачка била таз рабта бе м. му стара се изкряска Гринго от махлата останала затрупана от снега.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/2/17 08:04

    Абсолютни палячовци!!! Момчилград и снегопочистване...магаре и космос!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/2/17 08:28

    Некадърници от класа. Всичките до един "българскито не стига бате"... Ще ми оценяват снегопочистване. С един снегорин всички ги грабвам и в дерето!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/2/17 09:38

    Некадърници и палячовци, нищо не беше изчистено, нито главните улици в града а да не говорим за междублоковите пространства и малките улици, Общината е за чистене

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/2/17 15:32

    Тези общинари от снимката да наблегнат в миенето на коли, счетоводството и брането на ябълки, че с нищо друго не могат да бъдат полезни за хората в града!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/2/17 18:30

    Кой е полезен

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/2/17 20:48

    Za dupkite po piti6tata ne govorqt kakvo 6tegi napravqt......

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен10/2/17 22:41

    Време е за нови лица, затова не е лошо при първа възможност да се пробва с ДОСТ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.