www.24rodopi.com

Лидерът на ГЕРБ в Кърджали – аут от депутатската листа

четвъртък, февруари 942коментара

Общинският лидер на ГЕРБ в Кърджали Илия Илиев няма да фигурира в листата с кандидат-депутати на партията в областта, завият самият той при оттеглянето си от поста областен управител.
„Направих си отвод по време на номинациите. Желанието ми е в листата да присъстват нови лица. Аз съм общински лидер на ГЕРБ и ще се боря за още по-добри резултати на предсрочния вот за партията. Ние не сме спирали да работим за хората в региона и ще продължим и занапред", посочи Илиев.
Предстои Изпълнителната комисия на партията да вземе решение за листата с кандидат-депутати за 9-и многомандатен избирателен район.
Както вече писахме, по всяка вероятност водач в нея ще бъде областният координатор на ГЕРБ Цвета Караянчева.

Изпрати :

+ коментара + 42 коментара

Анонимен
9/2/17 14:07

Илийката да наблегне на производството и търговията с дюнери и да не се занимава с несвойствени и неприсъщи за него дела.

Анонимен
9/2/17 14:12

Прави ли ви впечатление че интелигентните хора един по един се отдръпват от ГЕРБ?

Анонимен
9/2/17 14:26

Браво на Илия Илиев много умен и всеотдаен общински лидер на партия в Кърджали. . От него трябва да вземат пример и от другите партии като комунистите предатели дъртаци от дпс така също агенти и доносници от дост също така и уж затворници ПРЕДАТЕЛИ от НПСД.. на Добър път и УСПЕХ Г-н Илиев и ние турците покрай Арда ще ви подкрепим в този много труден момент за страната

Анонимен
9/2/17 14:34

Браво !Много мислещ човек!

Анонимен
9/2/17 14:43

Илиев е един добър човек.Нека и другите от ГЕРБ да вземат пример от него.
Браво на човека в името на младите се отказва от кандидат депутатското място.Моите адмирации Илиев.

Анонимен
9/2/17 15:13

Асен Тюрдиев трябва да води листата.Само така има шанс за по добри резултати.

Анонимен
9/2/17 15:25

Браво, достойно поведение......

Анонимен
9/2/17 15:29

Какво казвате Тюрдиев да води листата, а Венета да е секретарката.

Анонимен
9/2/17 15:36

Да много пристижно Г-н Илиев си подаде оставката в името на младите.И да той има много потенциал и е хубаво да го покаже в работатта си в партията.Успех Г-н Илиев.

Анонимен
9/2/17 15:57

МЮМЮН ХОДЖАТА ТРЯБВА ДА ВОДИ ЛИСТАТА НА ГЕРБ,ОСВЕН ТОВА ТОЙ Е НАЙ БЛИЗЪК С ПАТНИОРИТЕ ОТ ДОСТ.

Анонимен
9/2/17 16:23

Г-н Илиев имал потенциал?!!!??!!!КО .. НЕ!Както са писали по-горе ,тези които имаха потенциал отдавна са далече от ГЕРБ.Г-н Илев е единствено и само добър човек, нищо повече.

Анонимен
9/2/17 16:47

Илия колкото и да ви е симпатичен, не става за политик, нито пък за високи постове. Моля ви се, не се излагайте повече с тези захаросани мнения за него, личи, че ги пише негов близък. Толкова безгласна буква, която всички да водят за носа, вкл. и пиарката на областта не е сядал на стола на областен началник. А бе ще ме накарате поименно да изредя всички които му казваха какво да прави, а той освен да си разхожда белите ризи, не знам да е направил каквото и да било по негова инициатива.Иначе може и да е добър човек, но в случая това не му помага, напротив, изглежда абсолютен мухльо.

Анонимен
9/2/17 16:48

Сетил се нашия че за нищо не става и си тръгнал. Поне е гледал филми и е запомнил някои неща.

Анонимен
9/2/17 16:52

Божееее, Илия си направил самоотвод. Кажи кой ти каза да го направиш че всички знаем колко струваш.

Анонимен
9/2/17 17:06

Защо не казват истината?Цвета го хвана в далаверка с Алка без да и се е отчел нито на нея нито на Краси и става политически труп. Ако ГЕРБ бяха спечелили изборите за президент Илия щеше да си отиде още на следващия ден.

Анонимен
9/2/17 18:15

day podrobnosti ??

Анонимен
9/2/17 19:38

Bese nay losiya oblasten bese musenik liji naroda napravi daleverite s dirjavni imoti zaradi nego neglasuvahme

Анонимен
9/2/17 20:14

Тя точно Алка му изяде главата и го закопа. Да видим сега още ли ще е с него

Анонимен
9/2/17 20:25

NE SAM OT GERB AMA TOI E DOSTOEN i e chesten pone taka mi se vijda a v GERB SA SAMO MOSHENICI I V DPS

Анонимен
9/2/17 21:13

"Аз съм общински лидер на ГЕРБ и ще се боря за още по-добри резултати на предсрочния вот за партията"- за коя партия ? Бля бля, проверете си общинските съветнички , едната взема пари от ДОСТ , другата от ДПС....
но ти ще избереш ДОСТ, ХА ХА ЛЮБОВТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА

Анонимен
9/2/17 21:26

idva kraya na mutrite v kirdjali i sv kara dolu dps i gerb

Анонимен
9/2/17 21:46

оТ всяко дърво свирка не ставя ,ама на тоя дравник рускиня свирки му прави..евала баце.

Анонимен
9/2/17 21:52

Взьох та Илия взьох та кога стана началник, сега вече ми не требваш,другиму акъла ще взьома другимо с власт и парици!

Анонимен
10/2/17 07:05

Някой гледам че е споменал че интелигентните хора,напускали ГЕРБ.Ако някой може да ми назове поне един интелигентен, ще му купя къща във Банкя, до мутрата естествено, да си го гледа и да му се радва.Колкото до пиарката на Илийката, тя е основния човек който върти интригите в областа, и е най важния "склад" на злоба,простотия и агресия от които Караянчева черпи сили.Защо никой не пита как нейния некадърен мъж, е спечелил компютърното обслужване на доста предприятия в областа? И за чия сметка дъщеря и учи в чужбина?

Анонимен
10/2/17 07:48

всички които имат малко акъл напуснаха ГЕРБ освен съветници защото съ на заплата

Анонимен
10/2/17 07:53

Вижда се края на ГЕРБ, щом той няма да е в листата

Анонимен
10/2/17 09:20

Няма ли някой достоен от Бенковски да води листата?Чудна работа,а иначе далавереджии,кадровици са бол.

Анонимен
10/2/17 11:13

Давай бат Бойко! Само напред и нагоре!!! Показа им вече на кърлежите ДъПъСъ кой е мушичка и кой е голЕм.

Анонимен
10/2/17 11:41

Водач на листата трябва да е д-р Адам Персенски или Веждичката

Анонимен
10/2/17 12:36

ДъПъСъ сте вие, който пишете против Доган. Знаем ви кирливите ризи. Бедни влязохте, богати ще излезете от Народното събрание. Да бяхте направили поне малко за града и региона, та да ви повярваме на вас, ама нерде акъл. На запад изобщо не ги интересува кой, кой е, а кой най-много бачка/работи. Който работи той ще яде. Отминаха годините на празните приказки. Хващайте се здраво да работите, че след време пенсии няма да има. И това го казвам не аз-простият, простата, а го говорят хората на улицата, в магазина, и където другаде се сетите. Народът независимо дали се казваш Иван или Орхан, масово напускат Родината си

Анонимен
10/2/17 12:36

с еднопосочен билен

Анонимен
10/2/17 13:42

МЮМЮН ХОДЖАТА, трябва да е водач на листата на ГЕРБ, па да видим как ще се оправят и нещата и жените в ГЕРБ, просто всички ще са доволни.Той е достойния кадидат.

Анонимен
10/2/17 13:50

До 09:20 Понеже стана въпрос за кандидат от Бенковски аз предлагам Айдън малим от гимназията.Човек с голяма репутация.Пък може и Миро космонавта.

Анонимен
10/2/17 15:51

ПрЪятили ,в Кърджали командва ДъПЪСе а конСите дърпа .....Невероятния хидроинжинер,повелителя на региона,пожизнени я падишах,да му се свети името ,сокола на демокрацията ....аХмъд доган

Анонимен
10/2/17 16:35

И какво като е турчин. Стига с тоя надъхан национализъм. В другите държави децата ни нима не работят на турци, доволни са. Ние също сме работили при турци. По-добре турчин отколкото комунист. Навремето така ни казваха сега в ГЕРБ, омръзна на хората да ви слушат лъжите. От партия БКП,СДС,НДСВ,Герб. Колко умни и еродирани хора бяха изхвърляни с висше образование, знаещи езици, защо кому беше това да съкращавате хората членували в БКП. Бедна ви е фантазията колко умни, а колко проста оставиха склерозна, още преди много години ходеше по стаите и пиеше успокоителни, а сега, Ама който вади нож от нож умира. Мразят я работещите. Няма да гласуват за ничия партия, защото се оляхте яко, оставихте народа без препитание дълги години. Турчинът може да не ти помогне, но няма и да ти навреди. И ДА ПРЕСТАНАТ ЗА ЗАБЛУЖДАВАТ ЖИВЕЕЩИТЕ ХОРА независимо каква религия изповядват. На гърба на нас хората не правете политика, ако не, заповядайте

Анонимен
10/2/17 19:10

"Тя точно Алка му изяде главата и го закопа. Да видим сега още ли ще е с него"
Тя коя е, та да го закопае, не пишете глупости.
Изглежда свестен човек Илиев.

Анонимен
10/2/17 21:06

Илийка евалла ти правя тоя който ти дава ще го оправиш яко приятел.Да не ти пука ти си мъж.Жените не се срамуват на теб пък
въобще да не ти пука някои женички ти завиждат сигурно,но да не се притесняват и тях........ .......

Анонимен
10/2/17 21:08

Кой е тоя Айдън бе от Бенковски?

Анонимен
11/2/17 03:22

na bay georgi lovdjiqta ku4eto mu ne izkalo da hodi na lov .otiva bay Georgi pri
Hodjata da napiche muska ku4eto da hodi na lov napisal hodjata muska da no ku4eto pak ne izka. otichal bay Georgi pri drug hodja da raz4ete kakvo e pisal kolegata mu. i na muskata piche , na bay georgi ku4eto dali chte hodi na lov ili nyama da hodi izobchto ne mu e prez onaya rabota na hodjata

Анонимен
11/2/17 03:45

Оставете етническите глупости.Всички сме заедно.Имаме волейбол.Спортна зала Арпезос - там сме побеждавали и Левски цска

Анонимен
11/2/17 17:35

Тези злобни коментари, може и някой от офиса на ГЕРБ да ги пише.

Анонимен
12/2/17 11:47

МНОГО ПРАВИЛНО ОТ ГЕРБЕРИТЕ ВСИЧКО СЕ ОЧАКВА.ТЕ ПРЕКАЛИХА ВЕЧЕ.ВРЕМЕ Е ДА ИМ ДАДЕМ УРОК.

Публикуване на коментар

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи