www.24rodopi.com

Дискусия в „червения“ клуб: Бисер Николов или Назми Мюмюн да е областен управител на Кърджали

сряда, февруари 10 коментара

Ако Илия Илиев остане, трябва да се сбогува с политиката, гласи решението на ГЕРБ

„Ние имена не сме давали, такова е решението на националното ръководство на БСП, придържаме се към него. Изборът на нов областен управител на Кърджали е единствено и само на президента Румен Радев“, коментира пред 24rodopi.com един от най-важните социалисти в Източните Родопи.
Както вече писахме, в близките дни служебното правителство ще освободи Илия Илиев и ще назначи нов областен управител на Кърджали.
Активът на БСП обаче коментира, че президентът ще избере един от двамата бивши областен и зам.-областен управители Бисер Николов и Назми Мюмюн.
Николов влезе в историята с това, че преряза лентата на новия граничен пункт „Маказа“ на 9 септември 2013 година, а Назми Мюмюн, макар и само за месец, беше първият областен управител на Кърджали с турско име.
Нормално е като наследници на партията-столетница да мълчим като комунисти на разпит, коментира шеговито лидерът на БСП Милко Багдасаров.
На въпрос дали е възможно Илия Илиев да получи висока оценка от служебния премиер Огнян Герджиков и да запази поста си, от ръководството на ГЕРБ в Кърджали казаха, че това е невъзможно. „Ако Илиев остане, това означава край на политическата му кариера“, разкри позицията на ГГЕРБ източникът ни.
24rodopi.com
Изпрати :

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи