ЦДГ„Здравец” в кърджалийския квартал „Гледка” отново насочи фокуса на вниманието към случващото се в детското заведение. Медицински работник сезира Комисията за защита от дискриминация. К.Б. е подала жалба срещу директорката за осъществяван тормоз, „създаване на обидна, враждебна и застрашителна среда”, съобщиха за 24rodopi.com от Комисията.
На 16 февруари предстои състав на КЗД да разгледа жалбата на служителя.
Припомняме, че детската градина неведнъж се е превръщала в тема №1 край Арда. Дете беше настанено в болницата в Кърджали след като бе бито от служител. Две от учителките пък влязоха в полицейския бюлетин след като се сбиха по време на работа и се наложи намесата на органите на реда.

И двата случая предизвикаха проверки в детското заведение.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/2/17 08:57

    в пенсионна възраст, директорката

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/2/17 10:47

    Аз пък съм много доволен от нея.уважава мен детето ми който е там на градина.винаги истинста казва в очите начовек.и.пр.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/2/17 12:31

    Стига сте претопляли "манджи "от преди 2 години! Тая Болярска , мързелана само на папата не се е оплакала!

    ОтговорИзтриване
  4. Кога тая директорка ще изчезне от тая градина.или да вземем нещата в наши ръце.срещу тая крадла трябва да се приложат Крумовите закони.що за държава сме,като още търпим такъв изрод да възпитава децата ни

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/2/17 13:51

    директорката е виновна за всичко.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/2/17 13:55

    Болярска вече е за пенсия

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/2/17 14:13

    до кога ще работи тази пенсионерка, кмета защо ни вземе отношение.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/2/17 16:06

    Тресе ги чистачките. Колко ли агнета и прасета е изяла от работник кухня, гледачки, чистачки и т.н. Българинът дай му рушвет и го остави.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/2/17 20:32

    До кога в нашия град ще работят пенсионери г-н Кмете?

    ОтговорИзтриване
  10. А г-жа Стефанова да каже къде отиват парите от театъра за децата.всеки ден да ходиш на работа с такси,и отново да се прибираш с такси.а това че ме изнудване да съм сложил три нови прозореца в градината,но единия да иде в нейния апартамент....няма ли да кажете нещо в своя защита г-го Стефанова,така наречената директор.пред очите ми оскуба едно дете,и слава бога мед.сестрата"мързеланата" и го от скучна от ръцете.ако това беше моето дете,тази скапана директорка щеше набързо да види уволнение,в стила от времето на Хан Крум.ало Кмета,кого още чакаш.малко ли жалби има при вас.или нямате кадри за директори,че си ги пазите тия миндили

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/2/17 17:38

    То в тоя град колко много пенсионери са на държавна работа, нямате си на идея. Аз смятам че в държавните учреждения не трябва да се назначават пенсионери навършили пенсионна възраст. Мрънкат за годините за пенсиониране че се увеличавали, а като се пенсионират се натискат да си работят. Нали са МНОГО ОПИТНИ И ОБУЧЕНИ! Няма кой да ги замени.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/2/17 20:27

    Аз съм майка на дете от тази градина. Много съм недоволна от директорката. Смятам дори да си преместя детето съвсем скоро. Да не говорим за постоянното искане на пари, тази директорката само за пари мисли. Махайте си децата от там.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/2/17 09:49

    Всеки казва по нещо. Която и да е детската градина по същия начин се гледат децата. Ако си махнете децата от там за нашите деца по Възрожденци и по Центъра няма да има места. Нека пробвайте в другите градини и споделете в коя градина не се събират пари и ние да си запишем децата там.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.