Структурите на ДПС в Кърджали единодушно номинираха за водачи на кандидат-депутатската листа на Движението в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район за предсрочните  парламентарни избори на 26-ти март почетния лидер на Движението д-р Ахмед Доган, председателя Мустафа Карадайъ и зам.председателя и кмет на Кърджали инж. Хасан
Азис. Това стана ясно след проведеното разширено заседание на Общинския съвет на ДПС в Кърджали. В него участваха също ръководствата на Младежкото ДПС, Женското дружество, председателите на Местните съвети на ДПС, кметове на населени места и общински съветници, избрани от листата на ДПС.
Гости на форума бяха зам.председателят на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис, областният лидер на ДПС инж.Изет Шабан, областният председател на Младежкото ДПС Байрам Байрам. Тук бяха още депутатът в 43-то Народно събрание Мустафа Ахмед, общинският лидер на ДПС в Момчилград Акиф Акиф, организационният секретар на Областния съвет на ДПС Бирол Кьосеюмер.
Общинският лидер на ДПС в Кърджали и зам.-кмет на общината Мюмюн Али припомни правилата, процедурите и критериите за номиниране на кандидати за народни представители в Народното събрание на Република България от листата на ДПС. Той подчерта, че основният критерий, по който са подбрани те, са да бъдат избираема личност с обществен авторитет, която споделя идеите на ДПС и на либерализма.
Присъстващите гласуваха листа от 33 кандидати за народни представители в 44-ото Народно събрание, подредени по азбучен ред. Сред тях са областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, областният председател на Младежко ДПС Байрам Байрам, общинският лидер на ДПС в Кърджали и зам.-кмет на общината Мюмюн Али,  общинският лидер на Младежко ДПС в Кърджали Ахмед Моллахасан, председателят на Общинския съвет Раиф Мустафа, председателят на Женското дружество Сабиха Местан и други. От досегашните народни представители бяха номинирани Ердинч Хайрула, Мустафа Ахмед, Салиха Емин и Айхан Етем.
В своето приветствие зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис отбеляза, че времето изисква нов прочит на национално-отговорната политика на ДПС. „Колкото партията има нужда от нас, сега и ние имаме нужда от нашата партия. Кърджали трябва да зададе знака за устойчивост и единство на партията, както и категоричен отговор, че най-ясно задава националният характер и национално-отговорната политика не само в страната, но и в европейски мащаб”, заяви инж. Хасан Азис.
Областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан подчерта, че ДПС е ковачница на кадри. „Всички номинирани са доказани професионалисти, експерти и лоялни партийци. Всеки един от тях, трябва да работи, така, че все едно е водач на кандидат-депутатската листа. ДПС винаги е работил в екип и като едно колективно тяло. Вярвам,че на предстоящите предсрочни парламентарни избори ще постигнем максимален успех и ДПС пак ще бъде водещата политическа партия в региона”, каза инж. Изет Шабан.
Последното разширено заседание на общинските структори на ДПС е утре (събота) в Джебел. В неделя в областния център ще се проведе разширено заседание на Областния съвет  на ДПС.
Гюнер Шюкри

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/2/17 19:59

    Зам.-кмет на общината Мюмюн Али-Той е Вашия достоен кандидат!!!! Поздрави от морето.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/2/17 20:22

    Гюле гюле ДПС - Кърджали, гюле гюле ДОСТ, гюле гюле Булгаристан...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/2/17 20:32

    Много Депесари си дадоха саоотвод

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/2/17 20:32

    Altanay aga neden vazgectin

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/2/17 20:34

    Ферди още кандидат ли е??????

    ОтговорИзтриване
  6. Stiga ve4e ostavete yakata na bedniya kakvo napravihte za horata osven da gi progonite v Evropa za par4e hlyab.i tam detsata ni nau4avat kak se izpolzva treva narkotitsi glupostii, semeystavata se razvejdat sram i pozor.yaziklar olsun.i shte iskate glasove na tez hora.dali shte ste v pokoy v otvidniya svyat.4aka v most pod koyto kipi vryashta voda.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/2/17 07:29

    Със стари курв. нов БАРДАК не става разеберете го това затова още много хора от дпс ще идат в други партии и коалиции
    Дано и новите партии не са като вас защото тогава остава само терминал 2

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/2/17 10:19

    Всички тиквочи /ГЕРБ,БСП,ДПС,Патриотите и т.н./обещават почти едни и същи неща с малки нюанси.Къде бяха до сега докато управляваха България?Защо не направиха нищо за народа,а се угоиха и натъпкаха с пари?Къде е Цацаратурата,за да направи една ревизия да се види в продължение на 28 год.кой политик какво е натрупал?Няма я!!!Какво сме се зачекнали този такъв онзи онакъв.Всички са за затвора пък после ще видим.По 20 год.драпат да бъдат в ръководството на държавата,защото там е келепира и няма да изпуснат кокала за нищо на света.Докато КЕРВАНЪТ СИ ЛАЕ А КУЧЕТАТА СИ ВЪРВЯТняма да има оправия.Няма грешка-това е моят нов прочит на старата поговорка.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/2/17 11:42

    Ko ko ko kaza....dps gi miniralo?....stom taka kazal depeseto taka sha stane...kakvoto e miniral depeseto ....stava minirano...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/2/17 14:14

    Кой? Кой ? Кой ? Кой назначи Лютви Местан за Председател на ДПС ? И кой ще поеме отговорността? Ние редовите депесари пак ли ще плащаме борчове към партията, затова че оня от сараите не е бил в час?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/2/17 01:04

    Дпс нее в сърцата ни.Чок селам.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен5/2/17 19:47

    На снимката се вижда как всички гласуват единодушно, а това не е никак демократично ,това е много срамно и обидно за всички хора в Кърджалийска област които гласуват за ДПС. Дали всички избиратели мислят като тези в залата единодушно ?Разбира се че не.Г-н Андай много те моля пусни ми коментара.Благодаря М.Тюрк.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/2/17 11:33

    Да,ясладжиите имате нужда от ДПС,а гладния електорат има нужда от честни,не корумпирани,лица които да направят нещо за тях.А до сега такива не се намериха.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.