Новите моменти в данъчната кампания, съвместните действия на община Кърджали с ОС „Социално подпомагане" във връзка със зимния сезон относно лица, живеещи в кризисни условия, разяснения за съобщенията за доброволно изпълнение. Това бяха темите на първата за годината кметска среща в община Кърджали. В нея участваха кметовете на населени места от общината и цялото нейно ръководство в лицето на кмета инж. Хасан Азис, заместниците му Мюмюн Али, инж. Катя Митовска, Веселина Тихомирова и Тунджай Шюкрю. Участие взеха също и експерти и началници на отдели в администрацията.
По трите теми говориха началникът на отдел „Услуги за клиенти" в НАП Даниела Павлова, началник сектор „Събиране" Елеонора Канева, началникът на ОС социално подпомагане" Росица Стоянова и началник отдел „Социална закрила" Катя Димитрова.
Главният експерт в отдел „Опазване на околната среда" Анжела Василева информира кметовете за събирането на таксите за регистрация на кучета и проектите по ПУДОС.
Началникът на отдел ГРАОН Байрям Байрям пък ги запозна с някои изисквания относно предстоящите избори за Народно събрание на 26 март 2017 година.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/2/17 20:22

    Кои села са бедстващи, Сигурно няма такова село или мъжки кмет,в област Кърджали който да застане на трибуната и да каже че са в бетствено положение.По комунистически стават работите в област.Кърджали . Рибата мирише от главата.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/2/17 20:32

    20:22 - ти като си мъжкар я си напиши името да те видим

    ОтговорИзтриване
  3. Защо няма места в детските градини , господин кмете ???.??

    ОтговорИзтриване
  4. Защо не освободите от данъци младите семейства с деца но не от малцинствата при тях ако имат навършени 18 години

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.