Това е Дани, на 15 години от Ардино. Преборил се е веднъж с диагноза левкемия и сега има силите и желанието отново да го направи. Той е много усмихнат, общителен, с чувство за хумор, силен и мъдър. Обича приятелката си, футбола, мечтае да има гайда и да се научи да свири на нея. Иска да стане полицай и да има бизнес с по-големия си брат. Всъщност е пълен с мечти и планове. Не спира да мечтае и да дава кураж да брат си и родителите си. Той е невероятен юноша! От два месеца е в болница в Пловдив и въпреки това е пълен с енергия и стимул за живот. Единственият начин да се излекува е чрез трансплантация на костен мозък в Германия, донор ще бъде неговият по-голям брат. Сумата, която трябва да платят, е 300 000 лв. и е непосилна за семейството и близките. Зная, че има много призиви за помощ всеки ден и виждам как хората свикнаха с тяхното присъствие и спряха да се отзовават, но се замислете вие ако бяхте на мястото на родителите нямаше ли също да потърсите помощ и нямаше ли да се надявате? Зная също, че не всеки може да отдели голяма сума, но не е и необходимо. Достатъчно е повече хора да помогнат, всеки според възможностите си, важното е да не оставаме безразлични към отчаянието и страданието на другите. А за тези, които се съмняват в целесъобразното разходване на средствата, нека направят своето дарение в разкритата банкова сметка. Тя е дарителска, безкасова и от нея могат да се превеждат пари само срещу разходния документ от съответната болница.
Адв.Ани Петкова

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/2/17 05:04

    Желая ти здраве смело момче! Пиша ти за кураж. Нямам пари , но ако имах бих ти дал голяма част от тях.Изглежда в България добрите хора са изчезнали.Нека БОГ да е с теб!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/2/17 08:45

    Уважаеми 05.04, никак не са изчезнали добрите хора в България. Винаги на подобни молби откликват хиляди хора, според възможностите си- колкото и да нямат пари.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/2/17 15:45

    еХ МЛАДОСТ, МЛАДОСТ ТИ НА СТАРИЯ НОСИШ рАДОСТ!!!


















    Ех младост, младост ти на стария носиш Радост!
    Бог здраве да ти дава!
    Добрият човек е СИЛЕН, Силният човек е СЪСТРАДАТЕЛЕН...



    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.